Exterieur
€180,-

Koplampen polijsten en renoveren

De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.

Doffe koplampen polijsten

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden minder is.

Verweerde koplampen en APK-keuring

Daarnaast ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit en kan het zelfs een APK-afkeur tot gevolg hebben.

Koplamp renovatie

Wij maken uw koplampen weer helder

Heeft u verweerde, verkleurde of doffe koplampen? Geen zorgen, wij maken ze weer net zo helder als hoe ze waren. Wij leveren kwaliteitswerk door onze jarenlange ervaring, en zorgen dus voor het allerbeste resultaat. Heeft u belang bij het polijsten van uw auto? Ook zijn wij gespecialiseerd in een auto polijsten

Werkwijze en resultaat

Door middel van een speciaal hiervoor ontwikkeld polijstsysteem en producten wordt de koplamp weer helder gemaakt. De heeft een helder zicht en uiterlijk als resultaat, waardoor uw auto er weer netjes uitziet en u tevens weer volop licht hebt. 

Voor de behandeling
koplamp                   koplamp

Na de behandeling
koplamp schoon                   koplamp schoon 

Hoe ontstaan doffe koplampen? 

Een doffe koplamp heet ook wel een ‘verweerde koplamp.’ Automobilisten herkennen een verweerde koplamp door zijn geelachtige gloed. Wanneer het licht uit de koplampen minder fel begint te worden, is het zaak om je koplampen te polijsten. De oorzaak van het ontstaan van doffe koplampen ligt hem in het materiaal. De huidige koplampen zijn meestal gemaakt van (polycarbonaten) plastic. in oudere auto’s werden koplampen voornamelijk van glas gemaakt. De huidige koplampen gaan door het polycarbonaten plastic veel langer mee. De keerzijde van een plastic koplamp is dat het wordt aangetast door Uv-straling. Het blauwe licht wordt hierdoor geabsorbeerd waardoor het een gelige doffere lichtstraal verspreid. Koplampen polijsten is hierom een uitstekende oplossing.  

Maak meteen een afspraak om uw koplampen te polijsten door het formulier in te vullen of te bellen naar 050-5013867

Maak nu een afspraak

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw
koplamp renovatie aan!
Contact

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Koplamp renovatie

Koplamp gepolijstkoplamprenovatie
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden