• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Complete poetsbeurt auto | Uw auto laten poetsen bij Autocleaning Roden

shoot auto cleaning roden

Volledig uw auto laten poetsen voor een mega scherpe prijs! 

Bent u op zoek naar een specialist voor het professioneel laten poetsen van uw auto? Laat dit dan doen door Autocleaning Roden. Al jaren specialist in het schoonmaken van uw auto. Wij kunnen u een complete poetsbeurt service bieden voor slechts €300,-. Zowel het interieur als exterieur van uw auto kan door ons gereinigd worden. U krijgt dezelfde kwaliteit, terwijl u maar liefst €60 euro bespaart op uw poetsbeurt.

Maak een afspraak

 

Wat kunnen wij voor u doen?

Auto interieur reinigen en poetsen 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw auto interieur professioneel kan reinigen? Dit kan bij Autocleaning Roden. Wij kunnen onder andere uw bekleding en overige onderdelen reinigen. Ook kunnen wij uw auto weer als fris laten ruiken met geurbehandelingen. Zo heeft u altijd een frisse geur in uw auto. Door gebruik te maken van onze reinigingsdiensten heeft u weer een fris interieur.

Auto exterieur laten poetsen en reinigen

In de loop der jaren kan de lak van uw auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, bezoekjes aan de autowasstraat, maar ook teer, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Door de deskundige poetsbeurten van Autocleaning Roden ziet uw auto er weer uit als nieuw, de oorspronkelijke kleur keert terug en uw lak is weer glanzend.

Wij kunnen onder andere wassen en polijsten, de Finishing Touch geven, uw motorcompartiment reinigen en uw lak verzegelen. Uw auto laten reinigen met een complete poetsbeurt? Vul het formulier aan de rechterkant in of neem contact op.

Zowel zakelijk als particulier uw auto compleet laten poetsen 

Wij reinigen en poetsen niet alleen zakelijke auto's, maar ook als particulier kunt u bij ons langs voor een complete poetsbeurt. Onze specialisten zorgen dat u uw auto ook weer écht schoon terugkrijgt. Wij snappen dat een complete auto reiniging erg tijdrovend is, maar voor ons is het geen probleem: wij doen dit graag en nemen het werk graag uit uw handen. U kunt uw auto aan het begin van de dag bij ons langsbrengen en aan het eind van de dag eventueel weer ophalen. Van ons krijgt u een gratis leenauto mee, indien dit nodig is.

Maak een afspraak

Auto interieur en auto exterieur laten reinigen

U kunt bij ons uw hele auto interieur reinigen voor €300,-. Zowel het interieur als exterieur van uw auto krijgt daarvoor een grondige schoonmaak en lijkt weer als nieuw. U kunt er ook voor kiezen om alleen het interieur van uw auto te laten reinigen, klik dan hier. Of alleen het exterieur, klik dan hier.

Ook wanneer u uw auto wilt doorverkopen,  is het waardevol om uw interieur en exterieur van de auto volledig te laten reinigen.. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat u meer geld voor uw auto krijgt, doordat de auto er weer zo goed als nieuw uitziet. Hiermee pakt een auto reiniging dus voordelig uit! Dus plan vandaag nog een afspraak in voor een complete autopoetsbeurt.

Hoe vaak uw auto laten reinigen?

Er zijn verschillende goede redenen te bedenken om uw auto te laten reinigen. Uw auto ziet er weer mooi uit, ruikt weer lekker en het is beter voor het behoud van uw auto. U wilt natuurlijk dat uw auto zo lang mogelijk mee gaat. Daarom raden wij aan om uw auto jaarlijks een poetsbeurt te geven en te laten reinigen. Wij maken uw auto weer als nieuw door uw complete auto te poetsen. Zowel van binnen als van buiten. Kies daarom voor Autocleaning Roden voor een complete auto reiniging. Met meer dan 30 jaar ervaring en als BOVAG-erkend bedrijf leveren wij alleen de meest zorgvuldige poetsbeurt voor uw auto.

Laat direct uw auto interieur reinigen

Wilt u een afspraak maken om uw auto compleet te laten poetsen? Dit kan bij Autocleaning Roden, vul het formulier in aan de rechterkant of neem contact op. Gun uzelf een schone auto en rij fris naar welke bestemming dan ook!

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken complete poetsbeurt

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring