Exterieur
€180,-

Autopoetsbedrijf vlakbij Leek: Autocleaning Roden

Komt u uit Leek en bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf vlakbij huis? In 10 minuten bent u al bij Autocleaning Roden. Door het dagelijks gebruik van uw auto wordt deze al snel smoezelig. Laat uw auto eens poetsen door Autocleaning Roden. Wij geven uw auto een complete behandeling. Zowel de binnenkant als buitenkant kan volledig worden gereinigd. Wilt u meer lezen over deze verschillende poetsbeurten klik dan op een van de onderstaande links.

Hoe wilt u uw auto laten poetsen?

Autopoetsbedrijf Leek

Interieur en exterieur reinigen

Autolak en bekleding hebben erg veel te voorduren van invloeden van buitenaf. Het kan dof, vies of verkleuren door de zon en vuil. Tijdens de complete poetsbeurt wordt overal aan gedacht. Aan het eind krijgt u uw auto terug alsof deze nieuw is. Om uw auto te beschermen bieden wij ook een glascoating voor uw autolak. Dit zorgt ervoor dat uw gereinigde auto de komende jaren beschermt is tegen invloeden van buitenaf. Zo heeft u langer profijt van uw poetsbeurt.

Op zoek naar een car wash in Leek? Kom naar Autocleaning Roden!

Woont u in de omgeving van Leek en heeft u een belangrijke afspraak, maar is uw auto enorm vies aan de buitenkant? Dan is het wel zo belangrijk dat u representatief op de desbetreffende gelegenheid aankomt. Gelukkig bent u vanaf Leek in nog geen 10 minuten rijden met de auto al bij ons autopoetsbedrijf in Roden. Als BOVAG-erkend bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring weten wij hoe we een professionele car wash moeten uitvoeren en bent u ervan verzekerd dat uw auto weer compleet gereinigd wordt, fris ruikt en eruit komt te zien als nieuw. Of u nou morgen op vakantie gaat, naar het werk moet of andere gelegenheid heeft. Wij behandelen met alle liefde uw auto en wie weet rij je morgen al in een blinkende auto.  

Afspraak maken

Wilt u direct een afspraak maken bij Autocleaning Roden om een complete poetsbeurt uit te laten voeren of alleen het interieur of exterieur te laten reinigen? Vul dan eenvoudig uw gegevens in via het formulier (naam, telefoonnummer, e-mailadres en de soort poetsbeurt) en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak direct een afspraakPoetsbeurt Leek

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden