• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Spotrepair en lakschade herstellen door Autocleaning Roden

shoot auto cleaning roden

Spotrepair

Met de spotrepair methode kunnen wij van Autocleaning in Roden kleine schades herstellen aan uw auto. Wij kunnen uw auto uitdeuken, lakschade herstellen, lakschade repareren, krassen verwijderen en bekleding herstellen. Maak direct een afspraak met ons door het formulier in te vullen.

Wat is spotrepair?

Met de komst van de spotrepair dienst van Autocleaning Roden komen wij met het alternatief voor het traditionele schadeherstel. Bij spotrepair is er sprake van schade van klein formaat, denk hierbij aan parkeerschades, deukjes of putjes, beschadigingen van bekleding en dashboard, kapotte ruiten en lelijke velgen. Bij het traditionele schadeherstel worden complete delen van de auto overgespoten, maar spotrepair beperkt zich tot de plek waar de schade zich bevindt, oftewel “de spot.” De fabriekslak wordt bij deze methode zoveel mogelijk intact gelaten. 

Maak een afspraak

De spotrepair diensten door Autocleaning Roden

Naast het geheel oppoetsen van uw auto kunnen wij tegen een meerprijs al uw kleine schades verhelpen. Met de volgende diensten staan wij klaar om uw schade te repareren:

Wat zijn de kosten voor spotrepair 

Een auto is een dure investering en daar wilt u het liefst onbezorgd jarenlang van kunnen genieten. Gelukkig is spotrepair een zeer snelle en goedkope manier om kleine schades aan de auto te herstellen. De prijzen voor spotrepair kunnen daarom erg uiteenlopend zijn. Het hangt af van het type schade die u aan de auto heeft. Is de schade te groot? Dan heeft het helaas geen zin om een plaatselijk herstel (spotrepair) uit te voeren. Met onze jarenlange ervaring in het vakgebied hebben we oog voor detail. Hierdoor kunnen wij snel en deskundig op basis van verschillende factoren oordelen of we spotrepair moeten toepassen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen beteken in spotrepair voor uw auto, zodat u weer met een gerust hart de weg op kunt met de auto.  

Maak een afspraak

Een spotrepair afspraak maken bij Autocleaning Roden

Heeft u dergelijke schade aan uw auto en vindt u dat de schade zo snel mogelijk verholpen moet worden? Wacht dan niet langer en maak nu een spotrepair afspraak met Autocleaning Roden ten zuidwesten van Groningen door het formulier in te vullen. Wij kunnen uw auto uitdeuken, herstellen lakschade, verwijderen krassen en herstellen bekleding. Daarnaast kunt u natuurlijk ook direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken spotrepair

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring