• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Glas coating auto voor de bescherming van uw autolak

shoot auto cleaning roden

Uw auto beschermen met glas coating bij Autocleaning Roden

Uw auto beschermen tegen strooizout, UV stralen en insecten? Glas coating voor uw autolak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. Deze coating beschermt de lak van uw auto tegen invloeden van buitenaf. De coating is niet alleen bedoeld om uw lak er langer mooi uit te laten zien maar ook om onderhoud te vergemakkelijken.

Maak een afspraak

Voordelen van glascoating

De populariteit van glascoating is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dit heeft een aantal redenen. Glas coating zorgt er namelijk voor dat uw autolak:

Beschermlaag tegen insecten, verkeersvuil en andere invloeden van buitenaf

De keramische glascoating is een onzichtbare beschermlaag die weerstand biedt tegen verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en UV stralen. Het waterafstotende effect van deze coating zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel aan de auto vast hechten. Dankzij de bijzondere samenstelling van dit product (op basis van siliciumdioxide) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er mooi uitziet voor een lange periode.

Maak een afspraak

De behandeling

In het kort komt het erop neer dat de auto eerst gepolijst wordt en daarna vindt de correctie van de lak plaats. 

Als we de behandeling in stappen onderverdelen, zie we het volgende; De behandeling vindt plaats in een geheel stofvrije ruimte die goed geventileerd is. De auto wordt als eerste geheel gereinigd. Vervolgens wordt er met behulp van een dun en glad microvezeldoekje een laag protector aangebracht. Het is belangrijk dat dit snel en gelijkmatig wordt gedaan. Daarna wordt het gecoate oppervlak geheel afgepoetst. Na de behandeling moet de auto een aantal uren goed drogen.

Autolak bescherming van 3 jaar

De glas coating kan op vrijwel alle autolakken worden toegepast. Om optimale prestaties te bereiken is het essentieel dat het oppervlak perfect schoon is; volledig vrij van waxen, siliconen en andere coating. Wanneer dit niet het geval is zal de beschermlaag niet hechten met de lak. Autocleaning Roden biedt u de mogelijkheid om uw autolak gedurende 3 jaar te beschermen. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor glascoating van uw auto te bespreken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor complete poetsbeurtenspotrepair en koplamp renovaties.

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken glas coating

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring