Exterieur
€180,-

Auto polijsten in Groningen en Drenthe

Auto polijsten | Autocleaning Roden

Het kan voorkomen dat er kleine krasjes op de lak van uw auto zitten, doordat u bijvoorbeeld er per ongeluk tegen aanloopt met iets scherps of simpelweg dofheid door de jaren heen. Juist voor dit soort zaken is uw auto polijsten dé oplossing. Tijdens het auto polijsten, wordt er zorgvuldig en professioneel een heel dun laagje van uw lak afgeschraapt, hierdoor worden beschadigingen en krasjes weg gehaald, met het resultaat dat uw lak weer mooi egaal is. Hierdoor kan het licht beter reflecteren en krijgt uw auto zijn of haar verdiende glans weer terug. Heeft u diepere krasjes? In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een andere hersteltechniek.

Meer informatie over het herstellen van diepere krasjes? Bij Autocleaning Roden ook spotrepair

mscholttens autocleaningroden fullsize

Waarom uw auto polijsten?

Als u kleine krasjes op uw auto heeft is de auto polijsten dé oplossing. Simpelweg omdat het een stuk voordeliger is dan dat u uw auto geheel opnieuw laat spuiten. Ten slotte heeft auto polijsten hetzelfde resultaat. Voor het auto polijsten wordt gebruik gemaakt van een zorgvuldige en professionele polijstmachine, evenals een hoge kwaliteit polijstpasta. Hoe gaat het precies in zijn werking? De polijstmachine en polijstpasta worden professioneel over het oppervlak gewreven, waardoor het oppervlak weer egaal wordt zonder het te beschadigen, ook wordt al het vuil los gehaald.

Contact opnemen

Wanneer uw auto polijsten?

Het is natuurlijk handig om te weten wanneer het verstandig is om uw auto te laten polijsten. Om dit zelf te kunnen checken kunt u de beschadiging nat maken met uw vinger, als de kras nog steeds te zien is, betekent dit dat het een diepere kras is. Als u de kras niet meer ziet, dan betekent dit dat alleen de bovenste (lak)laag beschadigd is. Hiervoor kunt u uw auto polijsten.

Wilt u uw auto laten polijsten? Neem dan contact op!

mscholttens autocleaningroden websize

BOVAG-erkend autopoetsbedrijf met goede service

Autocleaning Roden heeft de BOVAG-erkenning, wat inhoudt dat de milieueisen en arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel staan bij het autopoetsbedrijf. Maar wat voor u nog belangrijker is: wij beschikken over degelijk opgeleid personeel, want autopoetsen is een vak! Bovendien zijn we goed verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan. Uw dure eigendom is daardoor altijd in goede en vertrouwde handen. Uw auto is ten alle tijden goed verzekerd en om u volledig tot dienst te zijn, kunt u gratis een leenauto meekrijgen.

Afspraak maken

Wilt u uw auto polijsten en een afspraak maken? Maak dan gerust een afspraak en wij zorgen dat u snel weer egaal de weg op kan!

Maak nu een afspraak

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden