• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Auto polijsten in Groningen en Drenthe

shoot auto cleaning roden

Auto polijsten | Autocleaning Roden

Het kan voorkomen dat er kleine krasjes op de lak van uw auto zitten, doordat u bijvoorbeeld er per ongeluk tegen aanloopt met iets scherps of simpelweg dofheid door de jaren heen. Juist voor dit soort zaken is uw auto polijsten dé oplossing. Tijdens het auto polijsten, wordt er zorgvuldig en professioneel een heel dun laagje van uw lak afgeschraapt, hierdoor worden beschadigingen en krasjes weg gehaald, met het resultaat dat uw lak weer mooi egaal is. Hierdoor kan het licht beter reflecteren en krijgt uw auto zijn of haar verdiende glans weer terug. Heeft u diepere krasjes? In dit geval wordt er gebruik gemaakt van een andere hersteltechniek.

Meer informatie over het herstellen van diepere krasjes? Bij Autocleaning Roden ook spotrepair.

Maak een afspraak

Waarom uw auto polijsten?

Als u kleine krasjes op uw auto heeft is de auto polijsten dé oplossing. Simpelweg omdat het een stuk voordeliger is dan dat u uw auto geheel opnieuw laat spuiten. Ten slotte heeft auto polijsten hetzelfde resultaat. Voor het auto polijsten wordt gebruik gemaakt van een zorgvuldige en professionele polijstmachine, evenals een hoge kwaliteit polijstpasta. Hoe gaat het precies in zijn werking? De polijstmachine en polijstpasta worden professioneel over het oppervlak gewreven, waardoor het oppervlak weer egaal wordt zonder het te beschadigen, ook wordt al het vuil los gehaald.

Wanneer uw auto polijsten?

Het is natuurlijk handig om te weten wanneer het verstandig is om uw auto te laten polijsten. Om dit zelf te kunnen checken kunt u de beschadiging nat maken met uw vinger, als de kras nog steeds te zien is, betekent dit dat het een diepere kras is. Als u de kras niet meer ziet, dan betekent dit dat alleen de bovenste (lak)laag beschadigd is. Hiervoor kunt u uw auto polijsten.

Wilt u uw auto laten polijsten? Neem dan contact op!

Maak een afspraak

BOVAG-erkend autopoetsbedrijf met goede service

Autocleaning Roden heeft de BOVAG-erkenning, wat inhoudt dat de milieueisen en arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel staan bij het autopoetsbedrijf. Maar wat voor u nog belangrijker is: wij beschikken over degelijk opgeleid personeel, want autopoetsen is een vak! Bovendien zijn we goed verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan. Uw dure eigendom is daardoor altijd in goede en vertrouwde handen. Uw auto is ten alle tijden goed verzekerd en om u volledig tot dienst te zijn, kunt u gratis een leenauto meekrijgen.

Afspraak maken

Wilt u uw auto polijsten en een afspraak maken? Maak dan gerust een afspraak en wij zorgen dat u snel weer egaal de weg op kan!

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring