• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Koplampen polijsten en renoveren

shoot auto cleaning roden

Koplampen polijsten en renoveren

De koplampen van de meeste moderne auto’s zijn niet meer gemaakt van glas, maar van kunststofmateriaal dat wordt afgedekt met een dunne film beschermende coating. Na verloop van tijd verweert en verkleurt deze coating onder invloed van ultraviolette straling in het zonlicht en verontreinigingen zoals zure regen, zout en vuil van de weg.

Doffe koplampen polijsten

Halogeenkoplampen werken met zeer hoge temperaturen, wat de oxidatie van de coating verergert. Oxidatie en verwering veroorzaken een ondoorzichtig laagje, waardoor de lichtsterkte en lichtuitstraling kunnen worden beperkt en het zicht en de veiligheid in het donker aanzienlijk worden minder is.

Maak een afspraak

Verweerde koplampen en APK-keuring

Daarnaast ziet de auto er met die verweerde koplampen niet uit en kan het zelfs een APK-afkeur tot gevolg hebben.

Wij maken uw koplampen weer helder

Heeft u verweerde, verkleurde of doffe koplampen? Geen zorgen, wij maken ze weer net zo helder als hoe ze waren. Wij leveren kwaliteitswerk door onze jarenlange ervaring, en zorgen dus voor het allerbeste resultaat. Heeft u belang bij het polijsten van uw auto? Ook zijn wij gespecialiseerd in een auto polijsten

Werkwijze en resultaat

Door middel van een speciaal hiervoor ontwikkeld polijstsysteem en producten wordt de koplamp weer helder gemaakt. De koplamp heeft een helder zicht en uiterlijk als resultaat, waardoor uw auto er weer netjes uitziet en u tevens weer volop licht hebt. 

Voor de behandeling

koplamp dof

Na de behandeling

koplamp schoon

Voor de behandeling

koplamp dof

Na de behandeling

koplamp schoon

Maak een afspraak

Hoe ontstaan doffe koplampen? 

Een doffe koplamp heet ook wel een ‘verweerde koplamp.’ Automobilisten herkennen een verweerde koplamp door zijn geelachtige gloed. Wanneer het licht uit de koplampen minder fel begint te worden, is het zaak om je koplampen te polijsten. De oorzaak van het ontstaan van doffe koplampen ligt hem in het materiaal. De huidige koplampen zijn meestal gemaakt van (polycarbonaten) plastic. in oudere auto’s werden koplampen voornamelijk van glas gemaakt. De huidige koplampen gaan door het polycarbonaten plastic veel langer mee. De keerzijde van een plastic koplamp is dat het wordt aangetast door Uv-straling. Het blauwe licht wordt hierdoor geabsorbeerd waardoor het een gelige doffere lichtstraal verspreid. Koplampen polijsten is hierom een uitstekende oplossing.  

Maak meteen een afspraak om uw koplampen te polijsten door het formulier in te vullen of te bellen naar 050-5013867

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken koplampen polijsten en renoveren

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring