• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Exterieur reinigen

shoot auto cleaning roden

Auto-exterieur reinigen? Professioneel schoonmaakbedrijf voor de buitenzijde van uw auto

In der loop der jaren kan de lak van uw auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, door de wasstraat, maar ook teer, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Door de deskundige behandeling van Autocleaning Roden, zoals uw auto wassen, polijsten of lakverzegeling, ziet de buitenzijde van de auto er weer uit als nieuw. De oorspronkelijke kleur keert terug en uw lak is weer glanzend. En zeg nou zelf, rijden in een schone auto voelt toch een stuk beter.

Maak een afspraak

Auto exterieur schoonmaken:

✔ Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met een hoge druk en een lage druk. De auto wordt hiermee van alle vuil en vetten ontdaan. Ook wordt de lak hiermee gereed gemaakt voor de verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuren of lichte krasjes verdwijnen.

✔ Finishing Touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de Finishing Touch. Ook worden uw velgen en banden gepoetst. Hierdoor heeft u een auto die er weer als nieuw uitziet. 

✔ Motorcompartiment

Er is geen plek in uw auto waar zoveel vuil ontstaat en waarin zoveel smeer en vet aanwezig is als het motorcompartiment. Wij als BOVAG-specialist reinigen niet alleen het plaatwerk, maar maken op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

✔ Lakverzegeling

Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons verzegeld worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante beschermlaag aan. Dit zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak. Laat daarom uw lakverzegeling bij ons doen en zorg voor langer behoud van uw auto. Bij het uitvoeren van een waxbehandeling zijn er drie verschillende mogelijkheden.

Maak een afspraak

Glans en bescherming gegarandeerd

Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dat op, dan blijft de bescherming -ook bij regelmatig wassen- zijn werk doen. Op die manier helpen wij u zelfs na uw wasbeurt met het onderhoud van uw auto.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bij Autocleaning Roden? Vul het formulier in en maak direct een afspraak. Liever even bellen? Uiteraard staan we u altijd graag te woord. 

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken exterieur reinigen

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring