• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Autopoetsbedrijf Groningen ✓ BOVAG erkend ✓ Gratis leenauto

Bent u in Groningen en wilt u uw auto volledig laten wassen? Kom dan naar Autocleaning Roden! Ons autopoetsbedrijf is nog geen half uur rijden van de prachtige stad met de Martinitoren en voor dat u het weet kunt u weer in een frisse en schone auto de weg op gaan. 

Een auto heeft door de jaren veel te lijden. Het wordt bloot gesteld aan regen, sneeuw, hagel, zon en verschillende wegen. Zowel de binnen- als buitenkant van de auto heeft af en toe een goede poetsbeurt nodig. Want, zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch een stuk fijner? Laat daarom uw auto van top tot teen schoonpoetsen door hét autopoetsbedrijf in Groningen en omgeving; Autocleaning Roden.

Complete poetsbeurt aanvragen

Auto interieur reinigen

Bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf in Groningen, die de vlekken uit uw bekleding weghaalt, nicotine aanslag uit het interieur verwijderd en ervoor zorgt dat uw auto weer helemaal fris ruikt? Schakel ons dan snel in!

Wij zorgen voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto. Opgeruimd en weer als nieuw. U kunt weer gerust carpoolen met die ene collega, met een zakenrelatie op pad of je schoonmoeder ophalen zonder je te hoeven schamen voor de binnenkant van de auto.

Prijs: €180,00

Auto exterieur reinigen

Eens was de auto nieuw, glansde de lak en was het krasvrij. Maar nu? Door de zon wordt de lak doffer en de uitwerpselen van vogels hebben de lak ook niet goed gedaan. De buitenkant van de auto heeft veel te verduren, zeker in de prachtige natuurrijke omgeving van Groningen. Daarom is het belangrijk om uw auto om de zoveel tijd te laten poetsen.

Wilt u de originele lak weer terug? Met de handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald, verdwijnen lichte krasjes en om het af te maken wordt de lak verzegeld. De extra beschermlaag zorgt ervoor dat u langdurig kunt genieten van de als nieuw uitziende buitenkant van de auto.

Wij zijn een gespecialiseerd autopoetsbedrijf dat werkt in Groningen, Drenthe en omgeving. Als u kiest voor het reinigen van uw exterieur zorgen wij er uiteraard voor dat ook uw banden, velgen en het motorcompartiment worden gereinigd.

Prijs: €180,00

Kosten auto laten poetsen

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant door een car wash bedrijf in Groningen? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier, dan krijgt u €50,00 korting op een volledige poetsbeurt, in plaats van €300 betaalt u maar €200! Dat is voordeliger dan de ene keer de binnenkant en een tijdje later de buitenkant. 

€50 euro korting op complete autopoetsbeurt aanvragen? Klik dan op de onderstaande button!

Complete poetsbeurt aanvragen

Maak snel een afspraak! 

Wilt u een afspraak maken om uw auto volledig te laten wassen? Wij zijn uw autopoetsbedrijf in Groningen, Drenthe en omgeving. Autocleaning Roden is in de buurt van Groningen gevestigd en gemakkelijk bereikbaar. Vul snel het contactformulier rechtsboven in of stel ons een andere vraag. Wacht niet langer en gun uzelf een auto die er niet alleen schoon, maar ook helemaal als nieuw uitziet!

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring