Autopoetsbedrijf Groningen

Een auto heeft door de jaren veel te lijden. Het wordt bloot gesteld aan regen, sneeuw, hagels, zon, verschillende wegen, dieren en mensen. Zowel de binnen- en buitenkant van de auto kan af en toe een goede poetsbeurt nodig hebben. Zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch een stuk fijner?

 

Auto interieur reinigen

Autocleaning Roden haalt vlekken uit de bekleding, nicotine aanslag uit het interieur, vervangt onaangename geuren door fris ruikende geuren. Wij zorgen voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto. Opgeruimd en fris ruikend. U kunt weer gerust carpoolen met die ene collega, met een zakenrelatie op pad of je schoonmoeder ophalen zonder je te hoeven schamen voor de binnenkant van de auto.

Prijs: €110,00

 

Auto exterieur reinigen

Eens was de auto nieuw, glansde de lak en was het krasvrij. Maar nu? Door de zon wordt de lak doffer en de uitwerpselen van vogels hebben de lak ook niet goed gedaan. De buitenkant van de auto heeft veel te voortduren. Wilt u de originele lak weer terug? Met de handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald, verdwijnen lichte krasjes en om het af te maken wordt de lak verzegeld. De extra beschermlaag zodat u langdurig kunt genieten van de als nieuwe buitenkant van de auto. Uiteraard nemen we banden, velgen en het motorcompartiment ook mee.

Prijs: €110,00

 

€40 euro korting op een complete poetsbeurt

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier, dan krijgt u van €40,00 korting op een volledige poetsbeurt, in plaats van €220,00 betaalt u maar €180,00. Dat is voordeliger dan de ene keer de binnenkant en een tijdje later de buitenkant.

€40 euro korting op complete autopoetsbeurt aanvragen

 

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten reinigen? Dit kan bij Autocleaning Roden, vlak nabij Groningen, vul het formulier in of neem contact op. Gun uzelf ook een schone auto.

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan!  Contact

Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Exterieur
€110,-

Interieur
vanaf € 110,-

Compleet (exterieur + interieur)
€40,- korting ontvangen? €180,- i.p.v €220,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden