Exterieur
€180,-

Autopoetsbedrijf Groningen ✓ BOVAG erkend ✓ Gratis leenauto

Bent u in Groningen en wilt u uw auto volledig laten wassen? Kom dan naar Autocleaning Roden! Ons autopoetsbedrijf is nog geen half uur rijden van de prachtige stad met de Martinitoren en voor dat u het weet kunt u weer in een frisse en schone auto de weg op gaan. 

Een auto heeft door de jaren veel te lijden. Het wordt bloot gesteld aan regen, sneeuw, hagel, zon en verschillende wegen. Zowel de binnen- als buitenkant van de auto heeft af en toe een goede poetsbeurt nodig. Want, zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch een stuk fijner? Laat daarom uw auto van top tot teen schoonpoetsen door hét autopoetsbedrijf in Groningen en omgeving; Autocleaning Roden.

Auto interieur reinigen

Bent u op zoek naar een autopoetsbedrijf in Groningen, die de vlekken uit uw bekleding weghaalt, nicotine aanslag uit het interieur verwijderd en ervoor zorgt dat uw auto weer helemaal fris ruikt? Schakel ons dan snel in!

Wij zorgen voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto. Opgeruimd en weer als nieuw. U kunt weer gerust carpoolen met die ene collega, met een zakenrelatie op pad of je schoonmoeder ophalen zonder je te hoeven schamen voor de binnenkant van de auto.

Prijs: €180,00

Auto exterieur reinigen

Eens was de auto nieuw, glansde de lak en was het krasvrij. Maar nu? Door de zon wordt de lak doffer en de uitwerpselen van vogels hebben de lak ook niet goed gedaan. De buitenkant van de auto heeft veel te verduren, zeker in de prachtige natuurrijke omgeving van Groningen. Daarom is het belangrijk om uw auto om de zoveel tijd te laten poetsen.

Wilt u de originele lak weer terug? Met de handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald, verdwijnen lichte krasjes en om het af te maken wordt de lak verzegeld. De extra beschermlaag zorgt ervoor dat u langdurig kunt genieten van de als nieuw uitziende buitenkant van de auto.

Wij zijn een gespecialiseerd autopoetsbedrijf dat werkt in Groningen, Drenthe en omgeving. Als u kiest voor het reinigen van uw exterieur zorgen wij er uiteraard voor dat ook uw banden, velgen en het motorcompartiment worden gereinigd.

Prijs: €180,00

Kosten auto laten poetsen

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant door een car wash bedrijf in Groningen? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier, dan krijgt u €50,00 korting op een volledige poetsbeurt, in plaats van €300 betaalt u maar €200! Dat is voordeliger dan de ene keer de binnenkant en een tijdje later de buitenkant. 

€50 euro korting op complete autopoetsbeurt aanvragen? Klik dan op de onderstaande button!

€50 euro korting op complete autopoetsbeurt aanvragen

Maak snel een afspraak! 

Wilt u een afspraak maken om uw auto volledig te laten wassen? Wij zijn uw autopoetsbedrijf in Groningen, Drenthe en omgeving. Autocleaning Roden is in de buurt van Groningen gevestigd en gemakkelijk bereikbaar. Vul snel het contactformulier rechtsboven in of stel ons een andere vraag. Wacht niet langer en gun uzelf een auto die er niet alleen schoon, maar ook helemaal als nieuw uitziet!

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden