• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Interieur reinigen

shoot auto cleaning roden

Auto interieur reinigen door Autocleaning Roden

In de auto spenderen we veel tijd en is daarom één van de meest gebruikte contactpunten in ons dagelijks gebruik. Grote kans dat het interieur van jouw auto toe is aan een grondige reiniging. Van het ontstaan van viezigheid als koffievlekken, broodkruimels en vastgeplakte kauwgom tot aan de sigarettenrookgeur, is de binnenkant van de auto een virus- en bacteriële omgeving. Om deze reden is het belangrijk om uw interieur regelmatig laten reinigen om weer fris en fruitig op iedere bestemming aan te komen. Daarnaast heeft het reinigen van het interieur ook positief invloed op de waarde van uw auto en blijft die ook langer mooi! 

Maak een afspraak

Wij van Autocleaning Roden zorgen er voor dat uw handen schoon blijven en tijd overhoudt voor leuke dingen. Wij zijn dé specialist als het gaat om het reinigen van het interieur van uw auto! Naast auto interieur reinigen, kunnen wij ook uw exterieur reinigen. Want zeg nou zelf, je rijdt toch lekkerder in een schone auto. Laat daarom uw interieur reinigen door Autocleaning Roden!

Auto interieur reinigen als nieuw al vanaf 180 euro

Is uw auto verre van fris, laat dan uw auto interieur reinigen vanaf €180,-. Laat uw bekleding reinigen, de geuren verwijderen door een ozonbehandeling en de onderdelen schoonmaken. Uw auto ziet er ruikt van binnen weer als nieuw.

Wat kunnen we voor u reinigen?

Wij zijn de specialist in het reinigen van de auto van zowel het interieur als het exterieur. Zelfs de bagageruimte maken we weer als nieuw. Het voelt een stuk fijner als u een compleet gereinigde auto heeft. Wij helpen u daarom graag aan een complete en grondige auto reiniging.

✔ Bekleding van de auto reinigen

De behandeling van de bekleding begint met het verwijderen van alle stof. Afhankelijk van de diepte van de vlekken voeren wij verschillende behandelingen uit. Wij voeren 2 verschillende behandelingen uit, de shamporel of foambehandeling. Dat zorgt voor schone, fris-ogende stoelen, banken,  matten, deuren en een schoon plafond in uw auto.

✔ Overige Onderdelen Reinigen

Dashboard, stuur en andere onderdelen van het interieur ondergaan een behandeling die het materiaal een matte glans geeft. Op die manier behoudt het stuur zijn veilige stroefheid. Vuil verdwijnt, kleur komt terug en kleine krasjes en beschadigingen worden minder zichtbaar.

✔ Geurbehandelingen

Sommige onaangename luchtjes van bijvoorbeeld huisdieren of rook kunnen erg hardnekkig zijn. De specialisten van Autocleaning Roden gaan ze te lijf met de Thermo Fogger of het ozonapparaat. Hierdoor zorgen we voor blijvende schone atmosfeer in uw auto.

✔ Frisse geuren

Ook kunnen we uw auto weer heerlijk laten ruiken door het aanbrengen van verschillende geuren tijdens de reinigingsbehandeling. U heeft hierbij een ruime keuze uit onder andere vanille, ocean, bos en leer. Het assortiment geuren is groot bij Autocleaning Roden. Geef uw auto net dat beetje extra.

Maak een afspraak

Bespaar €60,- op uw complete poetsbeurt

Uw hele auto opfrissen? Sla dan twee vliegen in één klap en laat Autocleaning Roden naast het interieur, ook het exterieur van uw auto reinigen. U betaalt dan voor de héle poetsbeurt slechts €300,- euro. 

Laat uw auto interieur reinigen door Autocleaning Roden

Uw auto interieur laten reinigen door Autocleaning Roden? Maak dan een afspraak door het formulier hieronder in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op en geven uw auto de aandacht die deze verdient. U kunt er ook voor kiezen om te bellen naar 050-501 38 67 

Voor de poetsbeurt:

poetsbeurt

Na de poetsbeurt:

poetsbeurt

shoot auto cleaning roden

Afspraak maken interieur reinigen

 • Wanneer komt u langs?

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring