Exterieur
€180,-

Auto-exterieur reinigen? Professioneel schoonmaakbedrijf voor de buitenzijde van uw auto

In der loop der jaren kan de lak van uw auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, door de wasstraat, maar ook teer, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Door de deskundige behandeling van Autocleaning Roden, zoals uw auto wassen, polijsten of lakverzegeling, ziet de buitenzijde van de auto er weer uit als nieuw. De oorspronkelijke kleur keert terug en uw lak is weer glanzend. En zeg nou zelf, rijden in een schone auto voelt toch een stuk beter.

Auto exterieur schoonmaken:

Wassen en polijsten

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt met een hoge druk en een lage druk. De auto wordt hiermee van alle vuil en vetten ontdaan. Ook wordt de lak hiermee gereed gemaakt voor de verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsting zorgt er voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuren of lichte krasjes verdwijnen.

Finishing Touch

Het aanbrengen van een waslaag vormt de Finishing Touch. Ook worden uw velgen en banden gepoetst. Hierdoor heeft u een auto die er weer als nieuw uitziet. 

Motorcompartiment

Er is geen plek in uw auto waar zoveel vuil ontstaat en waarin zoveel smeer en vet aanwezig is als het motorcompartiment. Wij als BOVAG-specialist reinigen niet alleen het plaatwerk, maar maken op uw verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw.

Lakverzegeling

Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons verzegeld worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante beschermlaag aan. Dit zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen geen kans zich snel in te bijten in de lak. Laat daarom uw lakverzegeling bij ons doen en zorg voor langer behoud van uw auto. Bij het uitvoeren van een waxbehandeling zijn er drie verschillende mogelijkheden.

Glans en bescherming gegarandeerd

Afhankelijk van het product dat wij gebruiken, krijgt u een wasvoorschrift mee. Volgt u dat op, dan blijft de bescherming -ook bij regelmatig wassen- zijn werk doen. Op die manier helpen wij u zelfs na uw wasbeurt met het onderhoud van uw auto.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken bij Autocleaning Roden? Vul het formulier in en maak direct een afspraak. Liever even bellen? Uiteraard staan we u altijd graag te woord. 

Maak nu een afspraak

 

                    Exterieur reinigen

 

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Exterieur van uw auto laten reinigen ?Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Exterieur

Exterieur Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden