• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Autopoetsbedrijf Zevenhuizen

Regen, sneeuw, hagel, zon. In Nederland kunnen we ieder weertype verwachten. Door deze verschillende weersomstandigheden heeft een auto door de jaren heen een hoop te voorduren. Ook de vele verschillende wegen, dieren en mensen helpt niet echt mee aan de kwaliteit. Zowel de binnen- en buitenkant van de auto kan af en toe een goede poetsbeurt gebruiken. Want zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch veel lekkerder om in te rijden?

Maak een afspraak

Auto interieur reinigen

Bij Autocleaning Roden halen we vlekken uit de bekleding, nicotine aanslag uit het interieur en zorgen we voor een fris ruikende auto. Doordat we veel tijd in de auto spenderen en de auto één van de meest gebruikte contactpunten is in ons dagelijks gebruik, is er een grote kans dat uw auto toe is aan een grondige reiniging. Zoekt u een autopoetsbedrijf Zevenhuizen die ervoor zorgen dat uw handen schoon blijven en u tijd overhoudt voor leuke dingen terwijl uw auto onderhanden genomen wordt? Dan bent u bij Autocleaning Roden aan het juiste adres! Met schone stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto kunt u weer gerust carpoolen en met een zakenrelatie op pad zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw niet zo nette auto.

Voor het reinigen van het interieur van uw auto nabij Zevenhuizen komt u bij Autocleaning Roden! Maak direct een afspraak.

Auto exterieur reinigen

Een nieuwe auto glanst en is prachtig krasvrij. Helaas heeft de buitenkant van de auto veel te verduren, want door de zon wordt de lak doffer en veel invloeden van buitenaf helpen niet mee aan de staat van de lak. Zoekt u naar een autpoetsbedrijf nabij Zevenhuizen om de originele staat van de lak weer terug te krijgen? Met de handmatige en machinale polijsting van Autocleaning Roden kan de lak worden opgehaald en verdwijnen lichte krasjes van uw auto. Voor een prachtig eindresultaat wordt de lak verzegeld waardoor u langdurig kunt genieten van de als nieuwe lijkende auto. Als BOVAG-specialist weten wij als geen ander dat er veel vuil ontstaat in het motorcompartiment. Hier reinigen we niet alleen het plaatwerk maar kunnen wij op verzoek ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw laten lijken! Uiteraard nemen we banden en velgen ook mee in het schoonmaakproces om het aanzien helemaal af te maken.

Auto exterieur reinigen bij een autopoetsbedrijf Zevenhuizen? Ook dan kunt u langskomen bij Autocleaning Roden!

€60 euro korting op een complete poetsbeurt

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant van uw auto? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier krijgt u direct €60,00 korting op een complete poetsbeurt. In plaats van €300,00 betaalt u dan maar €240,00. Niet alleen hebt u dan een fijne korting, maar ook een auto waarvan zowel de binnenkant áls de buitenkant eruit ziet als nieuw.

Maak direct een afspraak voor een complete poetsbeurt bij dit autopoetsbedrijf nabij Zevenhuizen en profiteer van de korting op uw poetsbeurt!

Complete poetsbeurt aanvragen

Afspraak maken

Wilt u uw auto snel en goed laten reinigen bij een autopoetsbedrijf Zevenhuizen? Graag zien we u dan terug bij Autocleaning Roden. Neem contact op om gemakkelijk een afspraak te maken of vul het formulier in voor een snelle afspraak. De eerste stap naar een auto, als nieuw, is gemaakt.

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring