Exterieur
€180,-

Autopoetsbedrijf Zevenhuizen

Regen, sneeuw, hagel, zon. In Nederland kunnen we ieder weertype verwachten. Door deze verschillende weersomstandigheden heeft een auto door de jaren heen een hoop te voorduren. Ook de vele verschillende wegen, dieren en mensen helpt niet echt mee aan de kwaliteit. Zowel de binnen- en buitenkant van de auto kan af en toe een goede poetsbeurt gebruiken. Want zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch veel lekkerder om in te rijden?

Auto interieur reinigen

Bij Autocleaning Roden halen we vlekken uit de bekleding, nicotine aanslag uit het interieur en zorgen we voor een fris ruikende auto. Met schone stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto kunt u weer gerust carpoolen en met een zakenrelatie op pad zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw niet zo nette auto.

Prijs: €180,00

Auto exterieur reinigen

Een nieuwe auto glanst en is prachtig krasvrij. Helaas heeft de buitenkant van de auto veel te voorduren, want door de zon wordt de lak doffer en veel invloeden van buitenaf helpen niet mee aan de staat van de lak. Wilt u de originele staat van de lak weer terug? Met de handmatige en machinale polijsting van Autocleaning Roden kan de lak worden opgehaald en verdwijnen lichte krasjes van uw auto. Voor een prachtig eindresultaat wordt de lak verzegeld waardoor u langdurig kunt genieten van de als nieuwe lijkende auto. Uiteraard nemen we banden, velgen en het motorcompartiment ook mee in het schoonmaakproces om het aanzien helemaal af te maken.

Prijs: €180,00

€60 euro korting op een complete poetsbeurt

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant van uw auto? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier krijgt u direct €40,00 korting op een volledige poetsbeurt. In plaats van €300,00 betaalt u dan maar €260,00. Niet alleen hebt u dan een fijne korting, maar ook een auto waarvan zowel de binnenkant áls de buitenkant eruit ziet als nieuw.

Vraag hier direct €40 euro korting aan op een complete autopoetsbeurt.

Afspraak maken

Wilt u uw auto snel en goed laten reinigen? Graag zien we u dan terug bij Autocleaning Roden, vlak nabij Zevenhuizen. Neem contact op om gemakkelijk een afspraak te maken of vul het formulier in voor een snelle afspraak. De eerste stap naar een auto, als nieuw, is gemaakt.

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden