Bespaar op uw Complete Auto Poetsbeurt bij Autocleaning Roden

Uw gehele auto schoon voor slechts €180,-

Bent u op zoek naar een specialist voor het professioneel schoonmaken van uw auto? Laat dit dan doen door Autocleaning Roden. Al jaren specialist in het schoonmaken van uw auto. Wij kunnen u een complete service bieden. Zowel het interieur als exterieur van uw auto kan door ons gereinigd worden. U krijgt dezelfde kwaliteit, terwijl u maar liefst €40 euro bespaart op uw poetsbeurt. 

Wat kunnen wij voor u doen?

Autointerieur Reinigen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw autointerieur kan reinigen? Dit kan bij Autocleaning Roden. Wij kunnen onder andere uw bekleding en overige onderdelen reinigen. Ook kunnen wij uw auto weer als fris laten ruiken met geurbehandelingen. Zo heeft u altijd een frisse geur in uw auto. Door gebruik te maken van onze reinigingsdiensten heeft u weer een fris interieur.

Auto-exterieur reinigen

In de loop der jaren kan de lak van uw auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, bezoekjes aan de autowasstraat, maar ook teer, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Door de deskundige behandeling van Autocleaning Roden ziet uw auto er weer uit als nieuw, de oorspronkelijke kleur keert terug en uw lak is weer glanzend.

Wij kunnen onder andere wassen en polijsten, de Finishing Touch geven, uw motorcompartiment reinigen en uw lak verzegelen. Uw auto laten schoonmaken? Vul het formulier aan de rechterkant in of neem contact op.

exterieur autocleaning roden

Autointerieur en auto-exterieur laten reinigen

U kunt uw hele auto bij ons al laten reinigen voor €180,-. Zowel het interieur als exterieur van uw auto krijgt daarvoor een grondige schoonmaak en lijkt weer als nieuw. U kunt er ook voor kiezen om alleen het interieur van uw auto te laten reinigen, klik dan hier. Of alleen het exterieur, klik dan hier. 

Laat direct uw auto compleet reinigen

Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten reinigen? Dit kan bij Autocleaning Roden, vul het formulier in aan de rechterkant of neem contact op. Gun uzelf een schone auto. 

 

Maak nu een afspraak

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan!Contact

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Exterieur
€110,-

Interieur
vanaf € 110,-

Compleet (exterieur + interieur)
€40,- korting ontvangen? €180,- i.p.v €220,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Complete Poetsbeurt

Complete poetsbeurt
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden