Exterieur
€180,-

Complete poetsbeurt auto | Uw auto laten poetsen bij Autocleaning Roden 

Volledig uw auto laten poetsen voor een mega scherpe prijs! 

Bent u op zoek naar een specialist voor het professioneel laten poetsen van uw auto? Laat dit dan doen door Autocleaning Roden. Al jaren specialist in het schoonmaken van uw auto. Wij kunnen u een complete poetsbeurt service bieden voor slechts €300,-. Zowel het interieur als exterieur van uw auto kan door ons gereinigd worden. U krijgt dezelfde kwaliteit, terwijl u maar liefst €60 euro bespaart op uw poetsbeurt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Auto interieur reinigen en poetsen 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw auto interieur professioneel kan reinigen? Dit kan bij Autocleaning Roden. Wij kunnen onder andere uw bekleding en overige onderdelen reinigen. Ook kunnen wij uw auto weer als fris laten ruiken met geurbehandelingen. Zo heeft u altijd een frisse geur in uw auto. Door gebruik te maken van onze reinigingsdiensten heeft u weer een fris interieur.

Auto exterieur laten poetsen en reinigen

In de loop der jaren kan de lak van uw auto dof worden of zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door het zonlicht, bezoekjes aan de autowasstraat, maar ook teer, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf kunnen dit veroorzaken. Door de deskundige poetsbeurten van Autocleaning Roden ziet uw auto er weer uit als nieuw, de oorspronkelijke kleur keert terug en uw lak is weer glanzend.

Wij kunnen onder andere wassen en polijsten, de Finishing Touch geven, uw motorcompartiment reinigen en uw lak verzegelen. Uw auto laten reinigen met een complete poetsbeurt? Vul het formulier aan de rechterkant in of neem contact op.

exterieur autocleaning roden

Zowel zakelijk als particulier uw auto compleet laten poetsen 

Wij reinigen en poetsen niet alleen zakelijke auto's, maar ook als particulier kunt u bij ons langs voor een complete poetsbeurt. Onze specialisten zorgen dat u uw auto ook weer écht schoon terugkrijgt. Wij snappen dat een complete auto reiniging erg tijdrovend is, maar voor ons is het geen probleem: wij doen dit graag en nemen het werk graag uit uw handen. U kunt uw auto aan het begin van de dag bij ons langsbrengen en aan het eind van de dag eventueel weer ophalen. Van ons krijgt u een gratis leenauto mee, indien dit nodig is.

Auto interieur en auto exterieur laten reinigen

U kunt bij ons uw hele auto interieur reinigen voor €300,-. Zowel het interieur als exterieur van uw auto krijgt daarvoor een grondige schoonmaak en lijkt weer als nieuw. U kunt er ook voor kiezen om alleen het interieur van uw auto te laten reinigen, klik dan hier. Of alleen het exterieur, klik dan hier.

Ook wanneer u uw auto wilt doorverkopen,  is het waardevol om uw interieur en exterieur van de auto volledig te laten reinigen.. Hiermee kunt u ervoor zorgen dat u meer geld voor uw auto krijgt, doordat de auto er weer zo goed als nieuw uitziet. Hiermee pakt een auto reiniging dus voordelig uit! Dus plan vandaag nog een afspraak in voor een complete autopoetsbeurt.

Hoe vaak uw auto laten reinigen?

Er zijn verschillende goede redenen te bedenken om uw auto te laten reinigen. Uw auto ziet er weer mooi uit, ruikt weer lekker en het is beter voor het behoud van uw auto. U wilt natuurlijk dat uw auto zo lang mogelijk mee gaat. Daarom raden wij aan om uw auto jaarlijks een poetsbeurt te geven en te laten reinigen. Wij maken uw auto weer als nieuw door uw complete auto te poetsen. Zowel van binnen als van buiten. Kies daarom voor Autocleaning Roden voor een complete auto reiniging. Met meer dan 30 jaar ervaring en als BOVAG-erkend bedrijf leveren wij alleen de meest zorgvuldige poetsbeurt voor uw auto.

Laat direct uw auto interieur reinigen

Wilt u een afspraak maken om uw auto compleet te laten poetsen? Dit kan bij Autocleaning Roden, vul het formulier in aan de rechterkant of neem contact op. Gun uzelf een schone auto en rij fris naar welke bestemming dan ook!

Maak nu een afspraak

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan!Contact

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Complete Poetsbeurt

Interieur schoonmaakComplete poetsbeurt
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden