• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Autopoetsbedrijf Haren? Auto laten reinigen door Autocleaning Roden!

Bent u in Haren en wilt u uw auto laten poetsen? Kom dan langs bij Autocleaning Roden! Met nog geen half uur rijden van Haren kunt u uw auto weer mooi laten glimmen door dit autopoetsbedrijf.

Door de jaren heen krijgt uw auto veel te lijden. Regen, sneeuw, hagel, zon en natuurlijk verschillende wegen waar u overheen rijdt. Hierdoor kan in de loop der tijd uw auto goed smerig worden. Zowel de binnen- als de buitenkant kunnen worden aangetast door gebruik. Daarom kunt u bij dit Autopoetsbedrijf nabij Haren uw auto zowel van binnen als buiten er weer schoon en fris uit laten zien.

Uw auto laten reinigen bij dit autopoetsbedrijf bij Haren? Neem contact op voor de opties!

Maak een afspraak

Auto volledig laten reinigen bij een autopoetsbedrijf bij Haren!

Wanneer u op zoek bent naar een autopoetsbedrijf bij Haren die uw auto van zowel binnen als van buiten kan reinigen, dan bent u bij Autocleaning Roden aan het juiste adres. Met het laten reinigen van uw volledige auto bij dit autopoetsbedrijf bij Haren bespaard u geld op de poetsbeurt dan wanneer u eerst de buitenkant laat doen en later de binnenkant. Ook bespaart u tijd door alles in één keer te laten schoonmaken als u toch al aanwezig bent bij dit autopoetsbedrijf nabij Haren.

Wilt u uw auto volledig laten reinigen bij Autocleaning Roden? Neem nu contact op!

Auto exterieur laten reinigen bij Autocleaning Roden!

Wilt u het exterieur van uw auto laten reinigen bij een autopoetsbedrijf nabij Haren? Dan kunt u langskomen bij Autocleaning Roden. Doordat de zon op uw auto schijnt wordt de lak doffer, ook kunnen er dingen zijn die op uw auto zijn gekomen die voor krasjes zorgen. Wanneer dit het geval is bent u van harte welkom bij Autocleaning Roden om uw auto er weer tip top uit te laten zien. Doordat Autocleaning Roden gebruikmaakt van handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald, hierdoor verdwijnen ook de lichte krasjes en om het af te maken wordt de lak verzegeld. Doordat er een extra beschermlaag op de auto komt wordt ervoor gezorgd dat u weer langdurig kunt genieten van de nieuwe uitziende buitenkant van uw auto.

Bij dit BOVAG-erkend autopoetsbedrijf nabij haren wordt niet alleen de buitenkant van de auto schoongemaakt wanneer u kiest voor het exterieur laten reinigen. Ook verzorgen wij de banden, velgen en het motorcompartiment.

Uw auto exterieur laten reinigen bij dit autopoetsbedrijf bij Haren? Neem direct contact op!

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring