Exterieur
€180,-

Autopoetsbedrijf Haren? Auto laten reinigen door Autocleaning Roden!

Bent u in Haren en wilt u uw auto laten poetsen? Kom dan langs bij Autocleaning Roden! Met nog geen half uur rijden van Haren kunt u uw auto weer mooi laten glimmen door dit autopoetsbedrijf.

Door de jaren heen krijgt uw auto veel te lijden. Regen, sneeuw, hagel, zon en natuurlijk verschillende wegen waar u overheen rijdt. Hierdoor kan in de loop der tijd uw auto goed smerig worden. Zowel de binnen- als de buitenkant kunnen worden aangetast door gebruik. Daarom kunt u bij dit Autopoetsbedrijf nabij Haren uw auto zowel van binnen als buiten er weer schoon en fris uit laten zien.

Uw auto laten reinigen bij dit autopoetsbedrijf bij Haren? Neem contact op voor de opties!

Auto volledig laten reinigen bij een autopoetsbedrijf bij Haren!

Wanneer u op zoek bent naar een autopoetsbedrijf bij Haren die uw auto van zowel binnen als van buiten kan reinigen, dan bent u bij Autocleaning Roden aan het juiste adres. Met het laten reinigen van uw volledige auto bij dit autopoetsbedrijf bij Haren bespaard u geld op de poetsbeurt dan wanneer u eerst de buitenkant laat doen en later de binnenkant. Ook bespaart u tijd door alles in één keer te laten schoonmaken als u toch al aanwezig bent bij dit autopoetsbedrijf nabij Haren.

Wilt u uw auto volledig laten reinigen bij Autocleaning Roden? Neem nu contact op!

Auto exterieur laten reinigen bij Autocleaning Roden!

Wilt u het exterieur van uw auto laten reinigen bij een autopoetsbedrijf nabij Haren? Dan kunt u langskomen bij Autocleaning Roden. Doordat de zon op uw auto schijnt wordt de lak doffer, ook kunnen er dingen zijn die op uw auto zijn gekomen die voor krasjes zorgen. Wanneer dit het geval is bent u van harte welkom bij Autocleaning Roden om uw auto er weer tip top uit te laten zien. Doordat Autocleaning Roden gebruikmaakt van handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald, hierdoor verdwijnen ook de lichte krasjes en om het af te maken wordt de lak verzegeld. Doordat er een extra beschermlaag op de auto komt wordt ervoor gezorgd dat u weer langdurig kunt genieten van de nieuwe uitziende buitenkant van uw auto.

Bij dit BOVAG-erkend autopoetsbedrijf nabij haren wordt niet alleen de buitenkant van de auto schoongemaakt wanneer u kiest voor het exterieur laten reinigen. Ook verzorgen wij de banden, velgen en het motorcompartiment.

Uw auto exterieur laten reinigen bij dit autopoetsbedrijf bij Haren? Neem direct contact op!

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden