Exterieur
€180,-

Auto laten poetsen Drenthe 

Bent u op zoek naar een specialist voor het professioneel laten poetsen van uw auto in de regio Drenthe? Dan is Autocleaning Roden het geschikte autopoetsbedrijf om uw auto een complete schoonmaak behandeling te geven. Niets is fijner dan in een schone en frisse auto naar je gewenste bestemming te rijden. Om deze reden bieden wij u een complete poetsbeurt voor slechts 300 euro! Wij reinigen zowel het exterieur en interieur van uw auto. Dus vraag vandaag nog een complete poetsbeurt aan, zodat u weer met een schoon, comfortabel en gerust gevoel de weg op kunt!  

BOVAG-erkend autopoetsbedrijf in regio Midden-Drenthe 

Woont u in de regio Midden-Drenthe? Kom dan vandaag nog langs bij Autocleaning Roden voor niet alleen een complete schoonmaak, maar ook voor het herstellen van kleine beschadigingen die op uw auto zitten middels spotrepair. Denk aan lakschade herstellen, krassen verwijderen, bekleding repareren en het uitdeuken van de auto. Als erkend BOVAG-autopoetsbedrijf en ons ervaren team van specialisten sinds 1992, kunnen wij de perfecte behandeling geven die uw auto weer als nieuw laat lijken.  

Deskundige service op maat door Autocleaning Roden | 30 jaar ervaring 

Een auto heeft zowel aan de binnenkant als buitenkant veel te verduren. Van koffievlekken, broodkruimels tot aan de vele regenbuien en felle zonnestralen die het Nederlandse klimaat te bieden heeft verdiend uw auto wel een professionele opknapbeurt. Zeker in een omgeving als Midden-Drenthe waar je omringt wordt door de prachtige natuur, is de kans groot dat uw auto veel te maken krijgt met modder, vogelpoep en andere factoren. Bovendien is uw auto een dure investering en daar wilt u uiteraard zo lang mogelijk van genieten.  

Gelukkig bent u bij ons op het goede adres en is uw auto altijd in vertrouwde handen dankzij onze jarenlange ervaring in het vakgebied. Om u goed van dienst te zijn, bieden we meerdere services aan om u altijd tevreden met een tevreden gevoel de weg op kunt gaan. Denk aan complete poetsbeurt, glas coating, koplamp polijsten en spotrepair. 

Wat kost een auto laten poetsen bij Autocleaning Roden in Midden-Drenthe? 

Wij van Autocleaning Roden werken al jarenlang onder het motto: wat mooi is, moet mooi blijven. Om deze reden maken we met alle liefde onze handen vies om met onze meer de 30 jaar kennis in het vakgebied uw auto weer als nieuw te laten lijken. Maak gebruik van ons veel gekozen totaalpakket voor het exterieur + interieur v.a. € 300,- inclusief btw, dan bent u ervan verzekerd at uw auto weer fris en als nieuw is! Meer informatie over onze tarieven? Klik dan hier: prijzen. 

Maak nu een afspraak

Plan vandaag een afspraak in bij Autocleaning Roden in Midden-Drenthe  

Bent of woont u in de omgeving Midden-Drenthe? Plan dan vandaag nog een afspraak in om uw auto professioneel te laten poetsen door Autocleaning Roden. Neem vandaag nog contact met ons op of kom gezellig bij ons langs op de werkplaats. De koffie staat altijd klaar! 

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden