• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Wat kost glascoating? 

Een auto is een stukje trots. U wilt dan ook dat u auto net en schoon voor de dag komt, dit kan veel tijd en energie kosten. Maar wat als u uw auto beter kon beschermen tegen vuil en kleine beschadigingen? Nou, dat kan! U kunt uw auto voorzien van glascoating, dit is een onzichtbare beschermlaag die weerstand biedt tegen verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en Uv-stralen. Klinkt goed, toch? Maar dan vraagt u zich vast af: wat kost glascoating voor mijn auto? Dit en meer leest u hier! 

Maak een afspraak

Wat is glascoating? 

Bij glascoating komt er een keramische coating over de autolak heen. Deze coating heeft een waterafstotend effect en zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel aan uw auto hechten, hierdoor heeft uw minder onderhoud met betrekking op het reinigen van uw auto. De coating kunnen vrijwel op alle verschillende autolakken worden toegepast, het is wel belangrijk dat het oppervalk helemaal schoon is; vrij van waxen, siliconen en andere coating. Een glascoating beschermd uw autolak tot minimaal drie jaar.

De voordelen van glas coating 

Glascoating is de afgelopen jaren erg in trek. Dit is natuurlijk niet zomaar, want glascoating heeft echt voordelen voor uw auto. De voornaamste voordelen hebben we hieronder even op een rijtje gezet: 

De kosten van glascoating 

Omdat niet elke auto dezelfde afmetingen en vormen heeft zijn de prijzen voor glascoating afwisselend. Wanneer u bij Autocleaning Roden komt met een verzoek tot glascoating maken wij op basis van uw wensen een offerte op. De prijzen van glascoating beginnen bij €895,- inclusief BTW. 

Glascoating bij Autocleaning Roden 

Uw glascoating laat u vertrouwd doen bij Autocleaning Roden. Ons team met specialisten behandeld al sinds 1992 auto’s met veel zorg en zijn al jarenlang een erkend BOVAG autopoetsbedrijf waardoor u kunt rekenen op betrouwbare service van kwaliteit. We zijn zelf ook allemaal auto liefhebbers en kunnen dan ook erg genieten van mooie auto. Dit is ook de reden waarom wij doen wat we doen, want wat schoon is dat moet ook schoon blijven. Wilt u graag glascoating aanbrengen op uw auto of heeft u meer informatie nodig? Maak dan snel een afspraak of neem gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.  

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring