Exterieur
€150,-

Wat kost glas coating? 

Een auto is een stukje trots. U wilt dan ook dat u auto net en schoon voor de dag komt, dit kan veel tijd en energie kosten. Maar wat als u uw auto beter kon beschermen tegen vuil en kleine beschadigingen? Nou, dat kan! U kunt uw auto voorzien van glas coating, dit is een onzichtbare beschermlaag die weerstand biedt tegen verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en Uv-stralen. Klinkt goed, toch? Maar wat kost dat nou? Dit en meer leest u hier! 

Wat is glas coating? 

Bij glas coating komt er een keramische coating over de autolak heen. Deze coating heeft een waterafstotend effect en zorgt ervoor dat stof en vuil zich minder snel aan uw auto hechten, hierdoor heeft uw minder onderhoud met betrekking op het reinigen van uw auto. De coating kunnen vrijwel op alle verschillende autolakken worden toegepast, het is wel belangrijk dat het oppervalk helemaal schoon is; vrij van waxen, siliconen en andere coating. Een glas coating is beschermd uw autolak tot minimaal drie jaar.  

De voordelen van glas coating 

Glas coating is de afgelopen jaren erg in trek. Dit is natuurlijk niet zomaar, want glas coating heeft echt voordelen voor uw auto. De voornaamste voordelen hebben we hieronder even op een rijtje gezet: 

De kosten van glas coating 

Omdat niet elke auto dezelfde afmetingen en vormen heeft zijn de prijzen voor glas coating afwisselend. Wanneer u bij Autocleaning Roden komt met een verzoek tot glas coating maken wij op basis van uw wensen een offerte op. De prijzen van glas coating beginnen bij €750,- inclusief BTW. 

Glas coating bij Autocleaning Roden 

Uw glas coating laat u vertrouwd doen bij Autocleaning Roden. Ons team met specialisten behandeld al sinds 1992 auto’s met veel zorg. We zijn zelf ook allemaal auto liefhebbers en kunnen dan ook erg genieten van mooie auto. Dit is ook de reden waarom wij doen wat we doen, want wat schoon is dat moet ook schoon blijven. 

 

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 150,-

Compleet (exterieur + interieur)
€50,- korting ontvangen? €250,- i.p.v €300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden