Exterieur
€180,-

Wat is spotrepair? 

Naast dat wij uw auto kunnen voorzien van een complete poetsbeurt, een glas coating en gepolijste koplampen, voeren wij ook spotrepair uit. Bij spotrepair wordt kleine schade aan uw auto gerepareerd. Deze schade kan zijn ontstaan door bijvoorbeeld opspringende steentjes of takken waardoor er krassen op uw auto zijn gekomen. Bij spotrepair wordt in tegenstelling tot het reguliere schadeherstel slechts een klein, specifiek gedeelte van de auto gespoten. Hierdoor kunt u relatief goedkoop kleine beschadigingen weg laten halen zonder de hele auto te hoeven laten spuiten. Meer weten over spotrepair en de werking van spotrepair? Lees dan verder! 

 

Voor spot repair  Na spot repair
 

Spotrepair 

Spotrepair is dus bedoeld voor het opknappen van kleine beschadigingen aan uw auto. Bij diepe deuken of grote schade is spotrepair geen geschikte methode aangezien spotrepair wordt toegepast op kleine oppervlakten. Ook is het lastig om spotrepair toe te passen op liggende delen, denk bijvoorbeeld aan de motorkap.

Vaak wordt spotrepair toegepast bij de volgende scenario's:

Wilt u weten of spotrepair voor u de oplossing is? Neem contact op voor meer informatie of kom langs!

Kleurmatch 

De kleurmatch is van groot belang, aangezien de kleur van de nieuwe lak goed moet overeenkomen met de originele fabriekslak. Door het gebruik van meetapparatuur kan de exacte kleur van uw lak bepaalt worden, deze wordt vervolgens plaatselijk aangebracht zodat u geen kleurverschil ziet. Ook kan het voorkomen dat de schadehersteller bepaalt dat er ook een aangrenzend deel van de lak wordt mee gespoten, vaak is dit niet nodig.

Hechting 

Ook moet de nieuwe lak goed hechten met de fabriekslak, zodat er geen overloop zichtbaar is. 

Glansgraad 

Ook de glansgraad van de nieuwe en oude lak moet overeenkomen om tot een topresultaat te komen. 

Bij Autocleaning Roden hebben we al veel spotrepair klussen gedaan en weten we hoe we ervoor zorgen dat al deze factoren perfect worden uitgevoerd, zodat u weer een schadevrije auto kunt rijden 

Wat kost spotrepair? 

De kosten van spotrepair zijn vaak afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Mocht het gaan om bijvoorbeeld een kras of een deuk, dan kan de monteur bepalen dat er uitgedeukt, geplamuurd en/of gespoten moet worden. Natuurlijk komt er ook bij kijken hoe groot de schade is en de plaats van de schade, ook deze hebben daarnaast invloed op de kosten. Uiteindelijk wordt er gekeken naar andere bijzonderheden waar rekening mee gehouden moet worden bij het herstel van de schade.

Voor spotrepair kunnen wij dus geen vaste prijs geven maar is deze pas te bepalen nadat een monteur heeft gekeken naar de desbetreffende schade.

Spotrepair bij Autocleaning Roden 

Autocleaning Roden is aangesloten bij het brancheorganisatie BOVAG en heeft dus ook het kwaliteitskenmerk van deze organisatie. Bij spotrepair hechten wij van Autocleaning Roden grote waarde aan de schoonheid van de auto, wij zijn zelf allemaal autoliefhebbers en kunnen dan ook erg genieten van het mooier maken van een auto die al mooi was.

Gebruik maken van een kwalitatieve spotrepair? Neem dan nu contact op!

Afspraak maken voor sportrepair bij Autocleaning Roden 

Doordat bij spotrepair slechts een klein gedeelte gespoten wordt, kost dit veel minder tijd waardoor het over het algemeen in geld scheelt. Wilt u gebruik maken van de spotrepair service bij Autocleaning Roden? Laat uw auto er weer top uitzien, wacht niet langer en maak een afspraak!

Maak nu een afspraak

 

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden