• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Wat is spotrepair? 

Naast dat wij uw auto kunnen voorzien van een complete poetsbeurt, een glas coating en gepolijste koplampen, voeren wij ook spotrepair uit. Bij spotrepair wordt kleine schade aan uw auto gerepareerd. Deze schade kan zijn ontstaan door bijvoorbeeld opspringende steentjes of takken waardoor er krassen op uw auto zijn gekomen. Bij spotrepair wordt in tegenstelling tot het reguliere schadeherstel slechts een klein, specifiek gedeelte van de auto gespoten. Hierdoor kunt u relatief goedkoop kleine beschadigingen weg laten halen zonder de hele auto te hoeven laten spuiten. Meer weten over spotrepair en de werking van spotrepair? Lees dan verder!

Maak een afspraak

Spotrepair 

Spotrepair is dus bedoeld voor het opknappen van kleine beschadigingen aan uw auto. Bij diepe deuken of grote schade is spotrepair geen geschikte methode aangezien spotrepair wordt toegepast op kleine oppervlakten. Ook is het lastig om spotrepair toe te passen op liggende delen, denk bijvoorbeeld aan de motorkap.

Vaak wordt spotrepair toegepast bij de volgende scenario's:

Wilt u weten of spotrepair voor u de oplossing is? Neem contact op voor meer informatie of kom langs!

Kleurmatch 

De kleurmatch is van groot belang, aangezien de kleur van de nieuwe lak goed moet overeenkomen met de originele fabriekslak. Door het gebruik van meetapparatuur kan de exacte kleur van uw lak bepaalt worden, deze wordt vervolgens plaatselijk aangebracht zodat u geen kleurverschil ziet. Ook kan het voorkomen dat de schadehersteller bepaalt dat er ook een aangrenzend deel van de lak wordt mee gespoten, vaak is dit niet nodig.

Hechting 

Ook moet de nieuwe lak goed hechten met de fabriekslak, zodat er geen overloop zichtbaar is. 

Glansgraad 

Ook de glansgraad van de nieuwe en oude lak moet overeenkomen om tot een topresultaat te komen. 

Bij Autocleaning Roden hebben we al veel spotrepair klussen gedaan en weten we hoe we ervoor zorgen dat al deze factoren perfect worden uitgevoerd, zodat u weer een schadevrije auto kunt rijden 

Wat kost spotrepair? 

De kosten van spotrepair zijn vaak afhankelijk van de grootte, plaats en aard van de schade. Mocht het gaan om bijvoorbeeld een kras of een deuk, dan kan de monteur bepalen dat er uitgedeukt, geplamuurd en/of gespoten moet worden. Natuurlijk komt er ook bij kijken hoe groot de schade is en de plaats van de schade, ook deze hebben daarnaast invloed op de kosten. Uiteindelijk wordt er gekeken naar andere bijzonderheden waar rekening mee gehouden moet worden bij het herstel van de schade.

Voor spotrepair kunnen wij dus geen vaste prijs geven maar is deze pas te bepalen nadat een monteur heeft gekeken naar de desbetreffende schade.

Spotrepair bij Autocleaning Roden 

Autocleaning Roden is aangesloten bij het brancheorganisatie BOVAG en heeft dus ook het kwaliteitskenmerk van deze organisatie. Bij spotrepair hechten wij van Autocleaning Roden grote waarde aan de schoonheid van de auto, wij zijn zelf allemaal autoliefhebbers en kunnen dan ook erg genieten van het mooier maken van een auto die al mooi was.

Gebruik maken van een kwalitatieve spotrepair? Neem dan nu contact op!

Afspraak maken voor sportrepair bij Autocleaning Roden 

Doordat bij spotrepair slechts een klein gedeelte gespoten wordt, kost dit veel minder tijd waardoor het over het algemeen in geld scheelt. Wilt u gebruik maken van de spotrepair service bij Autocleaning Roden? Laat uw auto er weer top uitzien, wacht niet langer en maak een afspraak!

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring