Exterieur
€180,-

Aan het einde van uw leaseperiode?

Bent u aan het einde van uw lease periode? Dan wordt het weer tijd dat uw auto bij de leasemaatschappij getest gaat worden volgens het lease-inname-protocol. Elke leasemaatschappij hanteert andere regels, maar één ding is zeker, makkelijk zijn ze niet. U snapt het waarschijnlijk wel, aan de schades verdienen ze geld. Vaak rekenen ze per deuk of kras wel €150,-, dit bedrag kan dan snel oplopen. Laat ons u helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Het protocol van de leasemaatschappij

Een slechte staat van de auto en de lak van de auto wordt vaak streng gecontroleerd. Mocht hier wat aan mankeren dan wordt dit in rekening gebracht van de rijder, of u moet een regeling hebben met uw werkgever. Vaak zijn deze rekeningen niet mits. Een leasemaatschappij controleert vaak op de volgende punten:

•    Krassen
•    Velgschade
•    Deuken
•    Lakschade (ook op de bumper)
•    Stoeprandschade
•    Ingebrande vogelpoep
•    Ingewerkte boomhars
•    Ingebrande insectresten
•    Vlekken in interieur
•    Versleten lederen interieur
•    Algehele optische staat auto.

Ons advies over herstelschade

Wij controleren de auto op alle punten waar een leasemaatschappij moeilijk over kan gaan doen. Wij geven u een hersteladvies inclusief wat het u gaat kosten. U kunt dan nog zelf beslissen of u het wel of niet gaat doen. Wanneer u besluit om het wel te doen garanderen wij met 100% dat u niet te maken krijgt met naheffingen van uw leasemaatschappij. Mocht dit toch gebeuren dan betalen wij de naheffing.

SMART Repair methode

Wij doen de autoschade via het SMART Repair methode. Dit is een goede oplossing voor kleine schades aan auto’s. Deze oplossingen zijn snel, goed en natuurlijk betaalbaar en daardoor een goed alternatief voor de traditionele manier van de leasemaatschappij. Deze schades kunnen wij klaar hebben binnen één dag.

De auto schoon inleveren

Bij alle leasemaatschappij moet u uw auto aan het einde van het leasecontract weer schoon inleveren. Heeft u geen zin om zelf u auto schoon te maken? Lever dan de auto bij ons in en wij doen het voor u. U kunt kiezen voor interieur of exterieur of wilt u het liever allebei, geen probleem ook dit kan bij ons.

Laat uw auto bij ons checken

Overtuigd dat u uw auto beter eerst bij ons kan laten checken? Maak dan snel een afspraak bij ons. Nog vragen? Neem dan ook contact met ons op en wij vertellen u er alles over.

 

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Controle einde leasecontract

Lease contract Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden