• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Bent u op zoek naar spotrepair in Drenthe? Autocleaning Roden!

Heeft u schade aan uw auto en zoekt u een bedrijf dat zich bezighoudt met spotrepair in Drenthe? Dan bent u bij Autocleaning Roden aan het juiste adres! Spotrepair is het alternatief voor schadeherstel aan uw auto. Wanneer u kleine schade (parkeerschade, deukjes, putjes, beschadigingen van bekleding en dashboard, kapotte ruiten en lelijke velgen) aan uw auto heeft is spotrepair in Drenthe de perfecte dienst om uw auto weer te herstellen. Wanneer er gesproken wordt over het traditionele schadeherstel, worden complete delen van de auto overgespoten, bij de spotrepair dienst wordt er beperkt tot de plek waar de schade zich bevindt. Ook wordt bij onze spotrepair in Drenthe de fabriekslak zo veel mogelijk intact gelaten.

Laat uw auto herstellen met spotrepair in Drenthe, neem direct contact op!

Maak een afspraak

De prijs van spotrepair in Drenthe? Kom langs bij Autocleaning Roden!

Een auto aanschaffen is een dure investering, deze wilt u dus natuurlijk zo lang mogelijk goed houden om hier onbezorgd van te kunnen genieten. Gelukkig is spotrepair in Drenthe de perfecte dienst om de schade aan uw auto zeer snel en goedkoop te verhelpen. Bij spotrepair in Drenthe is het lastig om een standaard prijs aan te geven, bij elke auto kan de schade anders zijn waardoor de prijzen zeer uiteenlopend kunnen zijn. De vraag of spotrepair voor uw auto de juiste dienst is, ligt natuurlijk aan het type schade van uw auto. Wanneer de schade aan uw auto te groot is heeft het natuurlijk geen zin om spotrepair uit te voeren aan uw auto.

Doordat er bij Autocleaning Roden een jarenlange ervaring aanwezig is, weet u dat er naar uw auto gekeken wordt met oog voor detail. Zo krijgt u bij ons al gauw te horen of er een plaatselijk herstel (spotrepair) toegepast kan worden. Wilt u met een gerust hart en met een veilig gevoel de weg weer op? Kies dan voor Autocleaning Roden! U kunt met ons contact opnemen door het afspraakformulier in te vullen, ons op te bellen of kom langs en wij gaan direct kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Zo kunt u bij ons uw auto laten uitdeuken, krassen laten verwijderen, bekleding laten herstellen en lakschade laten herstellen.

Gebruik maken van spotrepair in Drenthe? Neem direct contact op!

Spotrepair in Drenthe? Meerdere diensten bij Autocleaning Roden!

Bij Autocleaning Roden bieden we meer diensten dan alleen spotrepair in Drenthe. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons langskomen om uw auto een professionele poetsbeurt te geven. Autocleaning Roden is al jaren specialist in het schoonmaken van auto's. Zo heeft u de keuze om bij ons het interieur apart te laten reinigen, het exterieur apart te laten reinigen of uw auto een complete poetsbeurt te laten geven. Hierbij worden zowel het interieur als exterieur grondig aangepakt. Doordat we in de auto veel tijd spenderen is het het meest gebruikte contactpunt in ons dagelijks gebruik. Zo kan het zijn dat u koffievlekken in de bekleding heeft van uw auto of overal kruimels en viezigheid zitten. Wij van Autocleaning Roden kunnen dit allemaal voor u reinigen.

Wanneer u uw auto wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf kunt u ook bij ons terecht. Zo kunnen wij een glascoating aanbrengen op uw auto. Met deze coating wordt er niet alleen voor gezorgd dat uw lak er langer mooi uit blijft zien, maar beschermt deze dus ook. Hierdoor wordt onderhoud gemakkelijker gemaakt. Door het aanbrengen van deze glascoating wordt ervoor gezorgd dat vuil vanuit het verkeer, insecten en uv straling uw auto minder beïnvloedt en dat stof zich minder snel vasthecht aan uw auto.

Gebruik één van de andere diensten van Autocleaning Roden en neem contact op!

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring