• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Krassen laten verwijderen door Autocleaning Roden!

Helaas zijn krassen een welbekend probleem voor iedere autobezitter. Over de gehele auto kunt u krassen vinden en vaak is de oorzaak hiervan onbekend. Veel mensen denken dat door de krassen een groot deel van de auto opnieuw gespoten moet worden, ook als het gaat om maar één kras.

Gelukkig kan dit ook anders, u kunt namelijk plaatselijk de krassen laten verwijderen bij Autocleaning Roden. Zo hoeft u geen grote delen van de auto laten overspuiten. is uw auto weer sneller als van nieuw en bespaart u dus geld!

Krassen laten verwijderen bij Autocleaning Roden? Neem contact op!

Maak een afspraak

Wanneer diepe krassen laten verwijderen?

Het kan verschillen hoe diep de kras zit op uw auto. Omdat de autolak uit meerdere lagen bestaat kan het zijn dat meerdere lagen door de kras zijn aangetast. Autolak begint bij het metaal van de carrosserie. Hier bovenop zit een laag grondverf, deze gaat het roesten van het metaal tegen. Over de grondverf zit kleurlak, de lak wordt in meerdere lagen aangebracht zodat deze extra sterk is. Hier bovenop komt de blanke lak welke ook de laatste laag is van de autolak.

Wanneer alleen de bovenste laag is beschadigd, zou u zelf de auto kunnen polijsten. Om dit te bevestigen kunt u de beschadiging nat maken met uw vinger. Blijft de kras zichtbaar? Dan kunt u bij Autocleaning Roden de diepe krassen laten verwijderen.

Diepe krassen laten verwijderen doet u bij Autocleaning Roden!

Diepe krassen laten verwijderen en spotrepair!

Bij diepe krassen in uw auto zal u vaak een witte of grijze streep zien. Helaas is dit een teken dat u al door de blanke lak of kleur lak heen bent. Als dit zover is kunt u de krassen laten verwijderen bij Autocleaning Roden. De laklaag zou vaak zo ernstig aangetast kunnen zijn dat de grondlagen zijn zichtbaar geworden. Deze laag is niet goed bestand tegen bepaalde weersomstandigheden, hierdoor kan het zijn dat de auto gaat roesten. Door de schade te plamuren, schuren, gronden en te lakken zal Autocleaning Roden uw diepe krassen verwijderen.

Bij kleine schades aan de auto wordt dit gedaan door middel van spotrepair. Bij spotrepair lakt de monteur niet een heel onderdeel, maar concentreert zich op een kleiner gebied. Hierdoor bent u met kleine schade sneller en voordeliger uit als u kiest voor spotrepair.

Meer over spotrepair en het laten verwijderen van diepe krassen? Neem nu contact op!

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring