• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Uw koplampen laten polijsten in Drenthe? Autocleaning Roden!

Heeft u uw auto al een tijdje en merkt u dat uw koplampen dof beginnen te worden? Kom dan nu bij Autocleaning Roden langs om uw koplampen te laten polijsten in Drenthe. Vaak bent u zich er niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Het dof worden van de koplampen ontstaat onder andere door regen, pekel en zonlicht. U kunt dofheid aan uw koplampen herkennen aan een geelachtige gloed op uw koplamp, ook zult u zien dat deze minder fel branden. Wanneer uw koplampen te dof worden, vermindert uw zicht op de weg, maar bent u zelf ook minder zichtbaar voor andere weggebruikers. Hierdoor stijgt het risico op ongelukken voor u en andere weggebruikers enorm. Mede voor de veiligheid is daarom de lichtopbrengst een inspectiepunt wanneer er een apk-keuring wordt uitgevoerd.

Uw koplampen laten polijsten in Drenthe doet u bij de vakkundige Autocleaning Roden!

Maak een afspraak

Uw koplampen laten polijsten in Drenthe bespaart u geld!

Wanneer de koplampen te dof zijn waardoor deze bijvoorbeeld is afgekeurd bij een apk-keuring of wanneer u zelf helemaal niks meer ziet op de weg heeft u voor het oplossen van dit probleem twee keuzes. Zo kunt u uw koplampen laten vervangen, maar ook kunt u uw koplampen laten polijsten in Drenthe. Wanneer u de keuze maakt voor het laten polijsten van uw koplampen zult u zien dat dit goedkoper is. Het vervangen van koplampen is prijzig, je betaalt namelijk voor de demontage en de nieuwe koplampen die erin komen. Bij Autocleaning Roden is dit niet nodig. Uw koplampen laten polijsten in Drenthe kunt u vakkundig bij ons laten doen waardoor u weer snel en veilig de weg op kunt.

Veilig de weg op? Laat uw koplampen polijsten in Drenthe bij Autocleaning Roden!

Meer dan alleen uw koplampen laten polijsten in Drenthe!

Bij Autocleaning Roden worden er meer diensten aangeboden en kunt u meer aan uw auto laten doen dan alleen uw koplampen laten polijsten in Drenthe. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw auto laten reinigen. Autocleaning Roden maakt zowel het interieur als exterieur van uw auto schoon. Heeft u bijvoorbeeld vlekken in de bekleding, ruikt uw interieur niet zo schoon meer of heeft u veel kruimels in uw auto? Dan zorgt Autocleaning Roden ervoor dat de binnenkant van uw auto er weer tip top uit komt te zien. Ook wanneer u ziet dat de buitenkant van uw auto een poetsbeurt nodig heeft, kunt u bij ons langskomen!

Heeft u kleine schades aan uw auto, dan kunt u ook bij ons langs om deze te laten herstellen. Dit valt onder de spotrepair dienst. Met deze dienst kunnen wij uw auto uitdeuken, lakschade herstellen, lakschade repareren, krassen verwijderen en bekleding herstellen.

Neem contact op met Autocleaning Roden en maak gebruik van deze diensten!

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring