Exterieur
€180,-

Uw koplampen laten polijsten in Drenthe? Autocleaning Roden!

Heeft u uw auto al een tijdje en merkt u dat uw koplampen dof beginnen te worden? Kom dan nu bij Autocleaning Roden langs om uw koplampen te laten polijsten in Drenthe. Vaak bent u zich er niet van bewust: doffe of verweerde koplampen. Het dof worden van de koplampen ontstaat onder andere door regen, pekel en zonlicht. U kunt dofheid aan uw koplampen herkennen aan een geelachtige gloed op uw koplamp, ook zult u zien dat deze minder fel branden. Wanneer uw koplampen te dof worden, vermindert uw zicht op de weg, maar bent u zelf ook minder zichtbaar voor andere weggebruikers. Hierdoor stijgt het risico op ongelukken voor u en andere weggebruikers enorm. Mede voor de veiligheid is daarom de lichtopbrengst een inspectiepunt wanneer er een apk-keuring wordt uitgevoerd.

Uw koplampen laten polijsten in Drenthe doet u bij de vakkundige Autocleaning Roden!

Uw koplampen laten polijsten in Drenthe bespaart u geld!

Wanneer de koplampen te dof zijn waardoor deze bijvoorbeeld is afgekeurd bij een apk-keuring of wanneer u zelf helemaal niks meer ziet op de weg heeft u voor het oplossen van dit probleem twee keuzes. Zo kunt u uw koplampen laten vervangen, maar ook kunt u uw koplampen laten polijsten in Drenthe. Wanneer u de keuze maakt voor het laten polijsten van uw koplampen zult u zien dat dit goedkoper is. Het vervangen van koplampen is prijzig, je betaalt namelijk voor de demontage en de nieuwe koplampen die erin komen. Bij Autocleaning Roden is dit niet nodig. Uw koplampen laten polijsten in Drenthe kunt u vakkundig bij ons laten doen waardoor u weer snel en veilig de weg op kunt.

Veilig de weg op? Laat uw koplampen polijsten in Drenthe bij Autocleaning Roden!

Meer dan alleen uw koplampen laten polijsten in Drenthe!

Bij Autocleaning Roden worden er meer diensten aangeboden en kunt u meer aan uw auto laten doen dan alleen uw koplampen laten polijsten in Drenthe. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw auto laten reinigen. Autocleaning Roden maakt zowel het interieur als exterieur van uw auto schoon. Heeft u bijvoorbeeld vlekken in de bekleding, ruikt uw interieur niet zo schoon meer of heeft u veel kruimels in uw auto? Dan zorgt Autocleaning Roden ervoor dat de binnenkant van uw auto er weer tip top uit komt te zien. Ook wanneer u ziet dat de buitenkant van uw auto een poetsbeurt nodig heeft, kunt u bij ons langskomen!

Heeft u kleine schades aan uw auto, dan kunt u ook bij ons langs om deze te laten herstellen. Dit valt onder de spotrepair dienst. Met deze dienst kunnen wij uw auto uitdeuken, lakschade herstellen, lakschade repareren, krassen verwijderen en bekleding herstellen.

Neem contact op met Autocleaning Roden en maak gebruik van deze diensten!

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden