Exterieur
€180,-

Glas coating laten aanbrengen? Autocleaning Roden!

Wanneer u uw autolak wilt beschermen tegen invloeden van buitenaf kunt u bij Autocleaning Roden glas coating laten aanbrengen op uw auto. Bij het aanbrengen van de glas coating wordt er van tevoren veel uur gestoken in het polijsten van de auto. Eerst wordt de auto grondig gereinigd. Hierna wordt de auto gepolijst, alle rubberen delen worden afgeplakt zodat de polijstpasta hier niet op komt. Dit is een enorme klus want er moet voor gezorgd worden dat de auto echt krasvrij is. Voor de glas coating laten aanbrengen kan het zo voorkomen dat de auto wel 3 tot 5 lagen gepolijst moet worden.

De volgende stap in een glas coating laten aanbrengen op uw auto is het ontvetten. Het ontvetten wordt gedaan om de glas coating lak een betere hechting aan te laten gaan met de autolak. Als dit niet wordt gedaan hecht de glascoating met het polijstvet op de auto. Hierdoor komt de glas coating los na een paar dagen, daarom is het belangrijk om de auto zowel stofvrij te maken en goed te ontvetten voordat de glas coating wordt aangebracht.

Glas coating laten aanbrengen door Autocleaning Roden? Neem nu contact op!

Waarom een glas coating laten aanbrengen?

Om uw auto te beschermen kunt u een glas coating laten aanbrengen aan uw auto. Zo beschermt u uw auto tegen strooizout, UV stralen en insecten. Glas coating voor uw autolak is ook de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. Invloeden van buitenaf krijgen geen kans meer om uw auto aan te tasten. Uw autolak zal niet alleen langer mooi blijven maar onderhoud wordt hierdoor ook veel gemakkelijker.

Een glas coating laten aanbrengen neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo zorgt een glas coating ervoor dat uw autolak diep glanst, water afstoot en zelfreinigend werkt, duurzaam is, beschermd is door een harde coating en dat uw autolak slijtvast is. Bij Autocleaning roden uw glas coating laten aanbrengen zal ervoor zorgen dat uw autolak gedurende 3 jaar beschermd wordt tegen de invloeden van buitenaf. Doordat de glas coating waterafstotend werkt zal stof en vuil zich minder snel hechten aan de auto.

Een glas coating laten aanbrengen? Neem contact op en geniet van de voordelen!

Verschillende andere diensten bij Autocleaning Roden!

Bij Autocleaning Roden kunt u terecht voor meer dan alleen een glas coating. Zo kunt u bij ons uw auto ook laten schoonmaken. Zo heeft u de keuze om uw auto exterieur te laten reinigen. Aangezien uw auto in de loop van de tijd te maken krijgt met veel invloeden van buitenaf kan deze behoorlijk smerig worden, de deskundige behandeling van Autocleaning Roden helpt erbij om uw auto er weer nieuw uit te laten zien.

Ook heeft u bij Autocleaning Roden de keuze om het interieur te laten reinigen. Aangezien we in de auto veel tijd spenderen, kan deze ook goed smerig worden. Koffievlekken, broodkruimels, vastgeplakte kauwgom en de geur van sigarettenrook kunnen uw auto interieur behoorlijk aantasten. Doordat u het interieur laat reinigen bent u niet alleen gezonder voor uzelf bezig maar laat u ook de waarde van uw auto stijgen.

Uw auto volledig laten reinigen bij Autocleaning Roden? Neem direct contact op!

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden