Exterieur
€180,-

Glas coating auto voor de bescherming van uw autolak

Uw auto beschermen met glas coating bij Autocleaning Roden

Uw auto beschermen tegen strooizout, UV stralen en insecten? Glas coating voor uw autolak is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van autobescherming. Deze coating beschermt de lak van uw auto tegen invloeden van buitenaf. De coating is niet alleen bedoeld om uw lak er langer mooi uit te laten zien maar ook om onderhoud te vergemakkelijken.

Autolak bescherming Glas coating

Voordelen van glascoating

De populariteit van glascoating is de laatste jaren aanzienlijk toegenomen. Dit heeft een aantal redenen. Glas coating zorgt er namelijk voor dat uw autolak:

Beschermlaag tegen insecten, verkeersvuil en andere invloeden van buitenaf

De keramische glascoating is een onzichtbare beschermlaag die weerstand biedt tegen verkeersvuil, insecten, zure regen, strooizout en UV stralen. Het waterafstotende effect van deze coating zorgt ervoor dat stof een vuil zich minder snel aan de auto vast hechten. Dankzij de bijzondere samenstelling van dit product (op basis van siliciumdioxide) heeft u de garantie dat uw auto beschermd is en er mooi uitziet voor een lange periode.

De behandeling

In het kort komt het erop neer dat de auto eerst gepolijst wordt en daarna vindt de correctie van de lak plaats. 

Als we de behandeling in stappen onderverdelen, zie we het volgende; De behandeling vindt plaats in een geheel stofvrije ruimte die goed geventileerd is. De auto wordt als eerste geheel gereinigd. Vervolgens wordt er met behulp van een dun en glad microvezeldoekje een laag protector aangebracht. Het is belangrijk dat dit snel en gelijkmatig wordt gedaan. Daarna wordt het gecoate oppervlak geheel afgepoetst. Na de behandeling moet de auto een aantal uren goed drogen. 

washed autocleaning roden

''Laat uw auto weer glanzen als nieuw''

Autolak bescherming van 3 jaar

De glas coating kan op vrijwel alle autolakken worden toegepast. Om optimale prestaties te bereiken is het essentieel dat het oppervlak perfect schoon is; volledig vrij van waxen, siliconen en andere coating. Wanneer dit niet het geval is zal de beschermlaag niet hechten met de lak. Autocleaning Roden biedt u de mogelijkheid om uw autolak gedurende 3 jaar te beschermen. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor glascoating van uw auto te bespreken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor complete poetsbeurten, spotrepair en koplamp renovaties.

Maak nu een afspraak

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak hier een afspraak voor de glascoating van uw auto.Glascoating autolak

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Glas coating

Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden