• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Autopoetsbedrijf Peize

Een auto heeft door de jaren veel te voortduren. Regen, sneeuw, hagel, zon. Maar ook verschillende wegen, dieren en mensen. Zowel de binnen- en buitenkant van de auto kan af en toe een goede poetsbeurt gebruiken. Want zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch veel leuker om in te rijden?

Maak een afspraak

Auto interieur reinigen

Autocleaning Roden haalt vlekken uit de bekleding, nicotine aanslag uit het interieur en vervangt onaangename geuren door fris ruikende geuren. Wij zorgen voor schone, fris-ogende stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto. Met een opgeruimde en fris ruikende auto kunt u weer gerust carpoolen met die ene collega, met een zakenrelatie op pad zonder je te hoeven schamen voor de rotzooi in de auto.

Prijs: €180,00

Auto exterieur reinigen

Eens was de auto nieuw, glansde de lak en was hij prachtig krasvrij. Helaas wordt de lak door de zon doffer en zijn er veel invloeden van buitenaf die ook niet echt meehelpen. De buitenkant van de auto heeft veel te verduren. Wilt u de originele lak weer terug? Met de handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald en verdwijnen lichte krasjes. Voor extra resultaat wordt de lak verzegeld. Met deze extra beschermlaag kunt u langdurig genieten van de als nieuwe buitenkant van de auto. Uiteraard nemen we banden, velgen en het motorcompartiment ook mee in het schoonmaakproces.

Prijs: €180,00

€40 euro korting op een complete poetsbeurt

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier krijgt u van €40,00 korting op een volledige poetsbeurt. In plaats van €300,00 betaalt u dan maar €260,00. Dat is voordeliger dan de ene keer de binnenkant en een tijdje later de buitenkant.

Vraag hier €40 euro korting aan op de complete autopoetsbeurt.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken om uw auto te laten reinigen? Dit kan bij Autocleaning Roden, vlak nabij Peize. Vul het formulier in aan de rechterkant of neem contact op. Gun uzelf een heerlijke frisse auto.

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring