Exterieur
€180,-

Autopoetsbedrijf Norg

In Nederland is het weer erg onvoorspelbaar. Regen, sneeuw, hagel, zon. Een auto heeft door de jaren heen een hoop te voorduren. Maar ook verschillende wegen, dieren en mensen helpt niet echt mee aan de kwaliteit. Zowel de binnen- en buitenkant van de auto kan af en toe een goede poetsbeurt gebruiken. Want zeg nou zelf, een glanzende auto met een fris interieur is toch veel fijner om in te rijden?

Auto interieur reinigen

Autocleaning Roden haalt vlekken uit de bekleding, nicotine aanslag uit het interieur en zorgt voor fris ruikende geuren in de auto. Wij zorgen voor schone stoelen, banken, matten, deuren en een schoon plafond in uw auto. Met een opgeruimde en fris ruikende auto kunt u weer gerust carpoolen en met een zakenrelatie op pad zonder je te hoeven schamen voor de rotzooi in de auto.

Prijs: €180,00

Auto exterieur reinigen

Bij een nieuwe auto glanst de lak en is hij prachtig krasvrij. Helaas heeft de buitenkant van de auto veel te voortduren. Door de zon wordt de lak doffer en zijn er veel invloeden van buitenaf die niet meehelpen aan de staat van de lak. Wilt u de originele staat van de lak weer terug? Met de handmatige en machinale polijsting kan de lak worden opgehaald en verdwijnen lichte krasjes als sneeuw voor de zon. Voor extra resultaat wordt de lak verzegeld waardoor u langdurig kunt genieten van de als nieuwe lijkende buitenkant van de auto. Uiteraard nemen we banden, velgen en het motorcompartiment ook mee in het schoonmaakproces.

Prijs: €180,00

€40 euro korting op een complete poetsbeurt

Denkt u na over het reinigen van de binnen- en buitenkant van uw auto? Als u een afspraak maakt via ons contactformulier krijgt u €40,00 korting op een volledige poetsbeurt. In plaats van €300,00 betaalt u dan maar €260,00. U heeft dan een auto waarvan zowel de binnenkant áls de buitenkant eruit ziet als nieuw.

Vraag hier direct €40 euro korting aan op een complete autopoetsbeurt.

Afspraak maken

Wilt u uw auto snel en goed laten reinigen? Dan bent u van harte welkom bij Autocleaning Roden, vlak nabij Norg. Vul het formulier in aan de rechterkant of neem contact op om gemakkelijk een afspraak te maken. Spoedig rijdt u weer in een auto die ruikt als nieuw.

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden