Exterieur
€180,-

Autobekleding laten reinigen 

Tijdens het rijden is het prettig om rust en overzicht in uw auto te hebben. Daarom is het van belang om zo nu en dan uw autobekleding te laten reinigen. Niets is zo vervelend om tijdens het autorijden een vuile auto te hebben. Uw autobekleding laten reinigen kost weinig en is in mum van tijd gedaan. Toch krijgt u een splinternieuwe en bovenal schone auto terug. Want u begrijpt dat een auto aanschaffen ook inhoud dat u deze goed blijft onderhouden. Daarom kunt u bij Autocleaning Roden terecht voor een interieur behandeling en een exterieure behandeling voor uw auto. Wilt u zowel het interieur als exterieur van uw auto laten behandelen? Dan kunt u kiezen voor een complete poetsbeurt!

Wanneer moet u uw autobekleding laten reinigen? 

Er is niet een bepaald moment waarop u uw autobekleding moet laten reinigen. Wanneer u merkt dat uw auto onfris wordt en u last krijgt van viezigheid of nare geurtjes, kunt u ervoor kiezen om uw autobekleding te laten reinigen door Autocleaning Roden. Wij zorgen ervoor dat er een grondige en complete schoonmaak in en rond uw auto plaatsvind en uw auto er weer zo goed als nieuw er uit gaat zien. Niet alleen kunt u bij Autocleaning Roden komen om uw autobekleding te laten reinigen, ook verwijderen wij nare luchtjes met behulp van een ozonbehandeling en gaan wij elk onderdeel in uw auto na tijdens onze grote schoonmaak. Dit betekent dus ook dat we de kofferbak volledig reinigen. 

Waarom kiezen voor Autocleaning Roden? 

U zult zich misschien afvragen waarom u Autocleaning Roden moet kiezen om uw autobekleding te laten reinigen. Dat is zeker belangrijk om te weten en daarom hebben wij het even voor u op een rijtje neergezet. 

Autobekleding laten reinigen door Autocleaning Roden 

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u uw autobekleding laten reinigen door Autocleaning Roden? Maak dan snel een afspraak op onze website of door dit formulier in te vullen. Voor vragen of opmerkingen over autoreiniging of over onze andere diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om al uw vragen te beantwoorden. Voor vragen die niet kunnen wachten, kunt u natuurlijk ook altijd even een belletje doen naar ons nummer 050-501 38 67 

 

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden