• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Autobekleding laten reinigen

Tijdens het rijden is het prettig om rust en overzicht in uw auto te hebben. Daarom is het van belang om zo nu en dan uw autobekleding te laten reinigen. Niets is zo vervelend om tijdens het autorijden een vuile auto te hebben. Uw autobekleding laten reinigen kost weinig en is in mum van tijd gedaan. Toch krijgt u een splinternieuwe en bovenal schone auto terug. Want u begrijpt dat een auto aanschaffen ook inhoud dat u deze goed blijft onderhouden. Daarom kunt u bij Autocleaning Roden terecht voor een interieur behandeling en een exterieure behandeling voor uw auto. Wilt u zowel het interieur als exterieur van uw auto laten behandelen? Dan kunt u kiezen voor een complete poetsbeurt!

Maak een afspraak

Wanneer moet u uw autobekleding laten reinigen? 

Er is niet een bepaald moment waarop u uw autobekleding moet laten reinigen. Wanneer u merkt dat uw auto onfris wordt en u last krijgt van viezigheid of nare geurtjes, kunt u ervoor kiezen om uw autobekleding te laten reinigen door Autocleaning Roden. Wij zorgen ervoor dat er een grondige en complete schoonmaak in en rond uw auto plaatsvind en uw auto er weer zo goed als nieuw er uit gaat zien. Niet alleen kunt u bij Autocleaning Roden komen om uw autobekleding te laten reinigen, ook verwijderen wij nare luchtjes met behulp van een ozonbehandeling en gaan wij elk onderdeel in uw auto na tijdens onze grote schoonmaak. Dit betekent dus ook dat we de kofferbak volledig reinigen. 

Waarom kiezen voor Autocleaning Roden? 

U zult zich misschien afvragen waarom u Autocleaning Roden moet kiezen om uw autobekleding te laten reinigen. Dat is zeker belangrijk om te weten en daarom hebben wij het even voor u op een rijtje neergezet. 

Autobekleding laten reinigen door Autocleaning Roden 

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u uw autobekleding laten reinigen door Autocleaning Roden? Maak dan snel een afspraak op onze website of door dit formulier in te vullen. Voor vragen of opmerkingen over autoreiniging of over onze andere diensten, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij proberen zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen om al uw vragen te beantwoorden. Voor vragen die niet kunnen wachten, kunt u natuurlijk ook altijd even een belletje doen naar ons nummer 050-501 38 67 

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring