• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Auto rookvrij maken

Wanneer u of uw bijrijder rookt in uw auto, kan de rookgeur zich gemakkelijk nestelen in het interieur waardoor de geur van rook in uw auto blijft hangen. Niet erg prettig als u gasten meeneemt in uw auto, een frisse auto wilt of van roken af wilt. Genoeg redenen om van die nare rookgeur af te komen. Autocleaning Roden helpt u hier graag bij. Benieuwd hoe wij dit doen? Lees snel verder. 

Maak een afspraak

Hoe kunnen wij uw auto rookvrij maken? 

Nare geurtjes kunnen in uw auto blijven hangen, zo kan het zijn de de geur zo sterk is dat deze bijvoorbeeld in de materialen gaat zitten of terechtkomt in de airconditioning. De specialisten van Autocleaning Roden kunnen dit verhelpen met behulp van een ozonbehandeling of door een Thermo fogger. Hierdoor ontstaat er een gezonde en schone atmosfeer in de auto om veilig en wel in te kunnen autorijden. Wilt u een frissere geur in uw auto? Dan kunnen wij bij Autocleaning Roden dit ook voor elkaar krijgen. U kunt kiezen uit verschillende opties geuren om uw auto hélemaal schoon te laten ruiken. 

Hoe kunnen wij met een ozonbehandeling de auto rookvrij maken? 

Zoals eerder vermeld kan de rookgeur ook in de airconditioning komen te zitten. Met behulp van de ozonbehandeling wordt alles gereinigd en gedesinfecteerd. We starten de motor en laten de airconditioning draaien. Tegelijkertijd plaatsen wij een ozonapparaat in uw auto die ozon verspreid in de hele auto. De ozon zorgt ervoor dat alles wordt gedesinfecteerd en alle nare geurtjes waaronder de rookgeur uit uw interieur wordt getrokken. Een ozonbehandeling werkt efficiënt en is daarnaast milieuvriendelijk, deze behandeling word daarom veel gebruikt. Een groot voordeel bij een ozonbehandeling is dat het luchtcirculatiesysteem ook gelijk word gereinigd.  

Waarom Autocleaning Roden? 

De medewerkers van Autocleaning Roden tonen kennis en deskundigheid in alle werkzaamheden die ze uitvoeren. Ons bedrijf werkt via de kwaliteitseisen van BOVAG, waardoor u volledig kan vertrouwen op de professionaliteit en kwaliteit van ons personeel. Wij helpen u graag verder bij het schoonmaken van uw auto, verzorgen hiervoor een complete poetsbeurt (interieur en exterieur ook afzonderlijk mogelijk) en herstellen uw auto van kleine schade met spotrepair. Ook kunnen wij uw koplampen weer helder maken door uw koplampen te polijsten en kunnen wij een glas coating aanbrengen op uw auto voor de bescherming van uw autolak. Voor meer informatie over onze diensten, kunt u onze website bekijken. 

Uw auto rookvrij maken door Autocleaning Roden 

Ruikt uw auto naar rook en wilt u hier snel vanaf? Autocleaning Roden staan voor u klaar om uw problemen te verhelpen. Maak een afspraak via de website of via dit formulier. U kunt ook voor vragen of opmerkingen, vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij proberen u zo snel mogelijk te beantwoorden. Voor dringende vragen, kunt u ons ook bellen op ons nummer 050-501 38 67. 

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring