• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Autocleaning bedrijf Roden | Auto reconditioneren 

Door uw auto de aandacht en onderhoud te geven die hij verdient, zorgt u ervoor dat u langer van uw auto kan blijven genieten. Een auto heeft veel te verduren en is dus zo nu en dan toe aan een grote schoonmaak. Wanneer uw auto is gereinigd en volledig is geconditioneerd, kunt u zich weer goed voelen over uw auto. Autocleaning bedrijf Roden kan uw auto reinigen en daarnaast volledig reconditioneren. Lees verder voor meer informatie over het reconditioneren van uw auto. 

Maak een afspraak

Wat wordt er gedaan bij het reconditioneren van een auto? 

Het reconditioneren van een auto wordt uitgevoerd door een combinatie van verschillende werkzaamheden. Allereerst zorgen wij ervoor dat uw auto volledig en van binnen en buiten wordt gereinigd. Wij halen al het vuil weg dat verstopt kan zitten op plekken waar u ze niet goed kan zien. Dat kan bijvoorbeeld ook in de motorkap zijn. Om uw veiligheid te verzekeren halen we hier ook al het vuil weg. De compressor wordt schoongemaakt door middel van een hogedrukreiniger. Naast dat we uw auto reinigen, poetsen we uw auto ook en zorgen we ervoor dat eventuele lakbeschadigingen teniet worden gedaan door middel van een speciale lakgum. Uw interieur wordt doorgeblazen en ook met een hogedrukreiniger schoongemaakt om uw auto van binnen en van buiten weer te laten stralen. Tot slot kunnen wij uw auto laten polijsten om de auto van buiten weer als gloednieuw te doen lijken. 

Voordelen van auto reconditioneren 

Uw auto laten reconditioneren heeft niet alleen profijt voor u, maar ook voor uw auto. Vuil kan op de meest vervelendste plekken terecht komen en uw veiligheid op deze manier verminderen. Daarom is het uitermate handig om dit te voorkomen en uw auto te laten reinigen om de zoveel tijd. 

Uw auto reconditioneren door Autocleaning bedrijf Roden 

Autocleaning bedrijf Roden beschikt over werknemers die zeer deskundig zijn op het gebied van auto reiniging. We handelen bij Autocleaning bedrijf Roden via de zeer strenge kwaliteitseisen van BOVAG en zorgen ervoor dat u gegarandeerd een schone en veilige auto mee terug krijgt.  We hebben enorm veel ervaring als het gaat om auto reiniging en auto schoonmaak, dus kunnen wij met zekerheid zeggen dat u in goede handen bij ons bent. 

Geïnteresseerd in het reconditioneren van uw auto? 

Bent u geïnteresseerd in het reconditioneren van uw auto? Maak dan gerust een afspraak met één van onze specialisten. Samen met u bespreken wij uw wensen en passen wij onze werkzaamheden hierop aan. Wilt u meer weten over onze werkzaamheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij proberen u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Bekijk voor onze werkzaamheden, zoals het glascoating of spot repair onze website voor meer informatie hierover. 

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring