• bovag  erkend autopoetsbedrijf
 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gratis leenauto
 • Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding

Auto laten reinigen? Autocleaning Roden laat uw auto weer glimmen!

Wilt u uw auto laten reinigen en zoekt u een specialist die uw auto professioneel kan poetsen? Dan bent u bij Autocleaning Roden aan het juiste adres. U kunt bij ons uw complete auto laten reinigen voor slechts €300,-. Bij het reinigen van de gehele auto worden zowel interieur als exterieur aangepakt. Uw auto krijgt een professionele poetsbeurt en u bespaart maar liefst €60,- hierop!

Bij Autocleaning Roden is het mogelijk om ervoor te kiezen om alleen het interieur van uw auto te laten reinigen of alleen het exterieur van uw auto te laten reinigen. Denkt u erover na om uw auto te verkopen? Uw auto laten reinigen is ook dan een slimme zet. De auto ziet er zo goed als nieuw uit en is aantrekkelijker voor een potentiële koper! Genoeg redenen om uw auto te laten reinigen bij Autocleaning Roden!

Uw auto laten reinigen? Autocleaning Roden is de specialist die u zoekt!

Maak een afspraak

Waarom uw auto laten reinigen bij Autocleaning Roden?

Er zijn meerdere redenen om uw auto te laten reinigen. Zoals eerder aangegeven kunt u bij verkoop van uw auto sneller kans krijgen op een koper omdat uw auto er natuurlijk mooi en schoon uitziet. Ook voor uzelf is uw auto laten reinigen een fijn gevoel, de auto ruikt weer lekker, ziet er mooi uit en het is beter voor het behoud van uw auto. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat de auto zo lang mogelijk mee gaat. Autocleaning Roden raad u aan om uw auto jaarlijks te laten reinigen. Uw auto laten reinigen zorgt ervoor dat u uw auto weer als nieuw terugkrijgt, zowel van binnen als van buiten. Als BOVAG-erkend bedrijf en met meer dan 30 jaar ervaring leveren wij een kwalitatieve reiniging van uw auto.

Professioneel uw auto laten reinigen bij Autocleaning Roden? Neem contact op!

Het exterieur van uw auto laten reinigen?

De lak van uw auto kan in de loop der jaren dof worden en zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door verschillende invloeden van buitenaf, denk hierbij bijvoorbeeld aan zonlicht. Het exterieur van uw auto laten reinigen is daarom geen slechte keus. Door de deskundige aanpak van Autocleaning Roden ziet uw auto er weer als nieuw uit. De oorspronkelijke kleur zal terugkeren en de lak zal weer gaan glanzen. Bij Autocleaning Roden kunt u uw auto laten wassen en polijsten, het motorcompartiment laten reinigen en het lak laten verzegelen.

Alleen het exterieur van uw auto laten reinigen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Maak een afspraak

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Maak nu een afspraak

Reviews

 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid, Waarde. Onze oude Volvo met bijna 600.00 op de teller zag er van binnen weer heerlijk schoon uit en rook weer bijna als een nieuwe auto. Zeker een aanrader. Services: Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Auto-interieur stofzuigen.
 • 5 / 5
  Prachtig geworden, autootje blijft maar glimmen! Services: Stomen, Autowassen buiten, Koplampen poetsen, Stoelreiniging, Uitgebreide reiniging, Geurbehandeling interieur, Auto-interieur stofzuigen, Auto in de was zetten.
 • 5 / 5
  Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde 2 auto's van binnen en buiten laten reinigen. Perfect werk afgeleverd door de mannen van Auto Cleaning Roden. Beide auto's na de behandeling onherkenbaar glimmend van buiten en super schoon van binnen.Dat wordt een jaarlijks terugkerend ritueel.

 

Bekijk alle reviews

© Autocleaning Roden | Privacy verklaring