Exterieur
€180,-

Auto laten reinigen? Autocleaning Roden laat uw auto weer glimmen!

Wilt u uw auto laten reinigen en zoekt u een specialist die uw auto professioneel kan poetsen? Dan bent u bij Autocleaning Roden aan het juiste adres. U kunt bij ons uw complete auto laten reinigen voor slechts €300,-. Bij het reinigen van de gehele auto worden zowel interieur als exterieur aangepakt. Uw auto krijgt een professionele poetsbeurt en u bespaart maar liefst €60,- hierop!

Bij Autocleaning Roden is het mogelijk om ervoor te kiezen om alleen het interieur van uw auto te laten reinigen of alleen het exterieur van uw auto te laten reinigen. Denkt u erover na om uw auto te verkopen? Uw auto laten reinigen is ook dan een slimme zet. De auto ziet er zo goed als nieuw uit en is aantrekkelijker voor een potentiële koper! Genoeg redenen om uw auto te laten reinigen bij Autocleaning Roden!

Uw auto laten reinigen? Autocleaning Roden is de specialist die u zoekt!

Waarom uw auto laten reinigen bij Autocleaning Roden?

Er zijn meerdere redenen om uw auto te laten reinigen. Zoals eerder aangegeven kunt u bij verkoop van uw auto sneller kans krijgen op een koper omdat uw auto er natuurlijk mooi en schoon uitziet. Ook voor uzelf is uw auto laten reinigen een fijn gevoel, de auto ruikt weer lekker, ziet er mooi uit en het is beter voor het behoud van uw auto. Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat de auto zo lang mogelijk mee gaat. Autocleaning Roden raad u aan om uw auto jaarlijks te laten reinigen. Uw auto laten reinigen zorgt ervoor dat u uw auto weer als nieuw terugkrijgt, zowel van binnen als van buiten. Als BOVAG-erkend bedrijf en met meer dan 30 jaar ervaring leveren wij een kwalitatieve reiniging van uw auto.

Professioneel uw auto laten reinigen bij Autocleaning Roden? Neem contact op!

Het exterieur van uw auto laten reinigen?

De lak van uw auto kan in de loop der jaren dof worden en zelfs verkleuren. Dit kan gebeuren door verschillende invloeden van buitenaf, denk hierbij bijvoorbeeld aan zonlicht. Het exterieur van uw auto laten reinigen is daarom geen slechte keus. Door de deskundige aanpak van Autocleaning Roden ziet uw auto er weer als nieuw uit. De oorspronkelijke kleur zal terugkeren en de lak zal weer gaan glanzen. Bij Autocleaning Roden kunt u uw auto laten wassen en polijsten, het motorcompartiment laten reinigen en het lak laten verzegelen.

Alleen het exterieur van uw auto laten reinigen? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Sitemap:

Contact:

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

T 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan! Contact

  • Wanneer komt u langs?

BOVAG

Waarom BOVAG

Autopoetsbedrijven moeten de BOVAG verdienen

BOVAG Bedrijven moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen en over degelijk opgeleid personeel beschikken

Lees hier meer over BOVAG

Interieur
vanaf € 180,-

Compleet (exterieur + interieur)
€300,-

BOVAG

Autocleaning Roden

Autocleaning RodenAuto schoonmaken RodenAutopoetsbedrijf Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Gratis leenauto bij Autocleaning Roden