Complete poetsbeurt

Autocleaning Roden voor complete poetsbeurten voor uw personenauto of bedrijfswagen

Wat mooi is, moet mooi blijven.

Wij verzorgen deze werkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.
Uw auto weer als nieuw. Het kan écht. Als FOCWA-erkend autopoetsbedrijf draaien we er onze hand niet voor om. Onze specialisten geven uw auto een complete schoonheidsbehandeling. En dat gaat zo vér als u dat wilt. Alleen de buitenzijde, alleen het interieur, een combinatie óf uitsluitend onderdelen ervan; de keuze is aan u.

Wat kunnen wij voor u doen?

Complete Poetsbeurt

Een complete poetsbeurt voor uw auto bij Autocleaning Roden. Onze specialisten geven uw auto een volledige poetsbeurt. U kunt zelf kiezen wat u wilt laten schoonmaken, alleen het interieur, alleen de buitenkant van de auto of de gehele auto. Wij kunnen alles voor u doen, aan u de keus. Meer weten over de complete poetsbeurten van Autocleaning Roden? Lees dan hier meer.

Spotrepair

Kleine schade, altijd vervelend als u uw auto graag mooi wilt houden. Daarom kunnen wij dit voor u repareren met spotrepair. Meer informatie en een sfeerimpressie van spotrepair? Lees dan hier verder.

Koplamp renovatie

De koplampen worden tegenwoordig niet meer gemaakt van glas maar van kunststof, deze verkleuren na een tijdje. Bij autocleaning Roden kunnen wij ervoor zorgen dat uw autokoplampen er weer uit goed uitzien en perfect werken. Wilt u meer weten over onze koplamp renovatie? Lees dan hier verder.

Waarom Autocleaning Roden?

Autocleaning Roden heeft de FOCWA-erkenning, wat inhoudt dat milieueisen en arbeidsomstandigheden hoog in het vaandel staan. Maar wat voor u nog belangrijker is: wij beschikken over degelijk opgeleid personeel, want autopoetsen is een vak! Bovendien zijn we goed verzekerd voor het geval er onverhoopt iets mocht misgaan. Uw dure eigendom is daardoor altijd in goede en vertrouwde handen.

 

Sitemap:

 

Hagen 16 
9301ZJ Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
E. info@autocleaningroden.nl 

Hagen 16   9301ZJ, Roden
T. 050-5013867
M. 06 22 50 77 87
Openingstijden:
Ma t/m Vrij  08.00 - 17.00 uur    
Wat mooi is, moet mooi blijven.

Vraag hier uw complete poetsbeurt aan!

Wanneer komt u langs?

Waarom FOCWA?

Autopoetsbedrijven moeten de FOCWA erkenning verdienen!

Zo nemen ze milieueisen en arbeidsomstandigheden serieus en beschikken ze over degelijk opgeleid personeel.

Lees hier meer over Focwa

Autocleaning Roden FOCWA erkend    Autocleaning Roden Goed opgeleid personeel    Autocleaning Roden Goed verzekerd    Autocleaning Roden Gratis Leenauto

FOCWA

Autocleaning RodenAutocleaning RodenAutocleaning Roden
Logo Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Facebook Autocleaning Roden
Adres autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Openingstijden autocleaning Roden
Autocleaning Roden
Gratis leenauto